Σμαράγδα Καρύδη: «Κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω να δουλεύω, αλλά δεν έχω τα χρήματα»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Star, «ΙQ 160». Με αφορμή το καινούργιο της επαγγελματικό βήμα, η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε podcast της Νίκης Λυμπερράκη και του Κώστα Γιαννακίδη.

Μέσα σ’ όλα, η Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε τις φήμες που θέλουν τους παραγωγούς σήριαλ να ψάχνουν

ηθοποιούς με πολλούς followers στο Instagram και τις δυσκολίες γενικότερα που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί στον χώρο. Παράλληλα, η ίδια εξομολογήθηκε πως κάθε χρόνο λέει ότι θα σταματήσει να δουλεύει, αλλά δεν το κάνει καθώς δεν έχει τα χρήματα.

Όσα είπε η Σμαράγδα Καρύδη στη συνέντευξη που παραχώρησε

«Το άκουσα κι εγώ πως ζητούν ηθοποιούς με πολλούς followers. Δε ξέρω αν συμβαίνει στην τηλεόραση, στο θέατρο δε συμβαίνει. Μάλιστα, στο θέατρο το έχω μάθει από την ανάποδη, από την πλευρά του παραγωγού που λέει, “μα καλά, είναι δυνατόν να μου ζητάει τόσα χρήματα και να μου λέει, μα δες πόσους followers έχω;”. Δεν έχει καμία σημασία πόσους followers έχει κάποιος στα social με το αν θα πληρώσει ένα εισιτήριο για να έρθει να σε δει», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στο παρελθόν έχουμε υποφέρει από κάποιους δασκάλους γιατί ήταν τρομερά καταπιεστικοί. Έχουμε φάει πάρα πολύ bullying. Νομίζω μετά το metoo έχουν γίνει όλοι λίγο πιο προσεκτικοί».

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε στο σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της που προβλήθηκε στο «Πρωινό μας» πως «κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω να δουλεύω. Στην πραγματικότητα δε μπορώ να το κάνω, δεν έχω τα χρήματα. Κάθε χρόνο που φτάνω στην Αίγινα λέω, “να εδώ γιατί να μην ανοίξω μια ταβέρνα”, έχω τάσεις φυγής».

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση για Αντώνη Τρίτση: «Έχω μιλήσει πολύ για εκείνον στη Μαριτίνα, ξέρει ότι ήταν ο μεγάλος μου έρωτας»

Γέννησε η Τζούλια Κόλλια! Η πρώτη φωτογραφία

Συγκινεί η Άννα Φλωρινιώτη: «Θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω να είμαστε ξανά όλοι μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα