Σοφία Αλιμπέρτη: H τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα του «Ζήσε Αλλιώς»

Την τηλεοπτικής επιστροφή της μετά από 14 χρόνια έκανε την Δευτέρα του Πάσχα η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στον ANT1 με το «Ζήσε Αλλιώς», έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο.

«Γεια σας, καλώς ήρθατε στην καθημερινή μας εκπομπή “Ζήσε αλλιώς”. Για να ζήσει κάποιος αλλιώς σημαίνει ότι πρέπει να έχει γνώση. Για αυτό και εμείς

είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε γνώση για να ξέρετε να διαχωρίσετε, να ξέρετε τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα.

Πότε χρειάζεται να πάω επειγόντως στον γιατρό και πότε χρειάζεται να πάρω μια βαθιά αναπνοή. Καλωσορίζω τους συνεργάτες μου, Κωνσταντίνο Δέδε και Κωνσταντίνο Ξένο», ήταν τα λόγια της Σοφίας Αλιμπέρτη στην έναρξη του «Ζήσε Αλλιώς».

Τι τηλεθέαση σημείωσε η πρεμιέρα του «Ζήσε Αλλιώς» στον ANT1;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η πρεμιέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1 έκλεισε με 7,9% στο σύνολο και 7,2% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Στο «Ζήσε αλλιώς», η Σοφία Αλιμπέρτη θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας.

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η παρουσιάστρια θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς.

Διαβάστε επίσης:

Αίτημα των βελγικών Αρχών για άρση της ασυλίας Γεωργούλη

Χρήστος Χολίδης: Θύμα κλοπής ο τραγουδιστής -«Θα σας βρω»

Γιώργος Δασκαλάκης: Το μήνυμα για τον καρκίνο -«99,9% έχω κερδίσει τη μάχη»

Keywords
Τυχαία Θέματα