Σοφία Μπεκατώρου: «Χαίρομαι που εκφράστηκε ο Μητροπολίτης γιατί…»

Το βράδυ του Σαββάτου (3/9), Σοφία Μπεκατώρου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και εξέφρασε την άποψή της για τις προκλητικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης σχετικά με τους βιασμούς.

«Δεν κάθεται μία γυναίκα να βιαστεί χωρίς να το θέλει. Μην τρελαθούμε τώρα. Εσείς αντιλαμβάνεστε ότι κάθεται μία γυναίκα και βιάζεται χωρίς να μείνει έγκυος; Θέλει συμμετοχή», είχε πει -μεταξύ άλλων- ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρισόστομος στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε στην ενημερωτική εκπομπή.

Η

Σοφία Μπεκατώρου τόνισε ότι ο Μητροπολίτης Δωδώνης έκανε καλά που εκφράστηκε δημόσια, καθώς αυτή την τοποθέτηση την ενστερνίζονται πολλοί.

Όσα δήλωσε η Σοφία Μπεκατώρου στον αέρα του Mega.

«Εγώ χαίρομαι, να σας πω την αλήθεια, που εκφράστηκε ο Μητροπολίτης, ακριβώς γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό να εκφραστεί και οποίος έχει αντίθετη άποψη. Εκφράζει μεγάλη μερίδα που ρίχνει το βάρος στο θύμα αλλά δεν τολμά να το πει. Το θέμα δεν είμαστε μόνο να δείχνουμε διαφορετικοί», δήλωσε αρχικά η Σοφία Μπεκατώρου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αντί να μας τρομάζει καλύτερα να μας κρούει τον κώδωνα. Γιατί τρομάζουμε για κάτι που μέχρι πριν δυο χρόνια ήταν δεδομένο. Πριν 2 χρόνια ήταν δεδομένο ότι φταίει το θύμα».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: Οι αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της μέλλον από πρώην συνεργάτη της

Κατερίνα Τσάβαλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την αποβολή -«Άναψα ένα κεράκι στην ψυχούλα αυτή»

Μάγδα Τσαγγάνη: Εγκατέλειψε το διαμέρισμά της μετά την έκρηξη στην Αχαρνών -«Ζω έναν εφιάλτη, δεν ξέρω αν θα αντέξω»

Keywords
Τυχαία Θέματα