Σοφία Χατζηπαντελή: Την ζητούν πίσω στο GNTM και εκείνη αρνείται -Τι συνέβη;

Η διαδικασία των auditions στο GNTM ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3/10, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να αποχωρεί και να αποχαιρετά τους υπόλοιπους κριτές, αφού όπως ήταν ήδη γνωστό, η ίδια είχε στο ριάλιτι μόδας τον ρόλο του guest κριτή.

«Ήταν δύσκολο αλλά τα κατάφερα. Πέρασα ωραία. Μου άρεσε περισσότερο που είδαμε δυναμικές γυναίκες να μην φοβούνται για τίποτα. Είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Καλή επιτυχία σε ότι άλλο κάνετε στο GNTM φέτος», είπε λίγο πριν αποχωρήσει η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ωστόσο,

λεπτομέρειες για την αποχώρησή της παρουσίασε σήμερα 4/10 η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρω1νό» του ANT1.

«Επειδή η παραγωγή φοβάται για τα νούμερα τηλεθέασης, αν και πάνε πολύ καλά μέχρι στιγμής, κάνανε πρόταση στη Σοφία Χατζηπαντελή να γυρίσει πίσω για μερικές guest ακόμα εμφανίσεις στην επιτροπή του GNTM 5 αλλά εκείνη έριξε μια μαύρη πέτρα, χωρίς να θέλει να τους ξαναδεί», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Τότε, η Φωτεινή Πετρόγιαννη τόνισε πως «η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θέλει γιατί θεωρεί πως αυτό που έζησε εδώ δεν της ταίριαζε και ίσως δεν κέρδισε τίποτα απ’ όλο αυτό με την καριέρα την οποία βιώνει έξω».

Μάλιστα, στο πλατό της πρωινής εκπομπής ειπώθηκε πως η ίδια δεν τα πηγαίνει καλά με τον Τάσο Σοφρωνίου από την κριτική επιτροπή και πως δεν ακολουθάει ο ένας τον άλλον στα social media.

Διαβάστε ακόμα:

Εβελίνα Παπούλια: Η σπάνια εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της -«Κάνει την εμφάνιση του με απροσδόκητους τρόπους»

Σασμός: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο

Λάουρα Νάργες: Πέρασε την πρώτη νύχτα στο σπίτι μόνη με τον νεογέννητο γιο της -Ο λόγος που απουσίαζαν ο Χρήστος Σαντικάι και η μητέρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα