Σοφία Λεοντίτση: «Δέκα μήνες μια κόλαση» -Συγκινεί με το μακροσκελές μήνυμά της

Η Σοφία Λεοντίτση προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στον πολυαγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή εδώ και 10 μήνες.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με τον μπαμπά της, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων-  στα  όσα έμαθε από εκείνον,  αλλά και στις δύσκολες στιγμές που βιώνει λόγω κάποιων

λανθασμένων επιλογών που έκανε όσο ήταν εν ζωή.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για τον μπαμπά της

«10 μήνες μια κόλαση… 10 μήνες άλλαξε κάθε τι δεδομένο… 10 μήνες και δεν θα είμαι ποτέ ξανά η Σοφία που έμεινε πίσω την στιγμή που έσβησε. Δεν θα ξεχάσω όμως ότι καλό πήρα από το μπαμπά μου επειδή 10 μήνες τώρα βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη από τις λανθασμένες επιλογές του. Έναν άνθρωπο τον αγαπάς και τον τιμάς για όλα έτσι δεν λένε..

Δεν του γυρνάς τη πλάτη στα άσχημα. Και εγώ οφείλω πολλά στο μπαμπά μου. Χάρη σε εκείνον πέρασα και πολύ καλά στη ζωή μου. Τώρα δεν περνάω κι έχει την ευθύνη. Όμως δεν έπαψα στιγμή να τον αγαπάω. Και επειδή του μοιάζω σήκωσα το κεφάλι μου να φτιάξω τα σπασμένα ξεκινώντας τη δική μου ζωή επαγγελματικά κουτσή αλλά ικανή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σοφία Λεοντιτση-Χριστοφοράκη ☾ (@sofia.leontitsi)

Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές μαζί μας και κλεινόμαστε να πληρώσουμε αμαρτίες άλλων. Για κάποιον λόγο συμβαίνει κ αυτό. Όμως, πάλι τον αγαπάω και εύχομαι να είναι καλά, παρ’ ότι ξέρω πως ακόμα δεν είναι.. γιατί κ εκείνος αγαπούσε πολύ το παιδί που μεγάλωσε και ήθελε να του προσφέρει όχι να το επιβαρύνει.

Εύχομαι η δική μου η αγάπη να τον αναπαύει και να είναι μια συγχωρεμένη ψυχή, γιατί ο μπαμπάς μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος που σήμερα όμως αμαυρώνεται η μνήμη του από κάποιους που από τα χέρια του είδαν και έφαγαν.. Δυστυχώς όμως σαν την οικογένεια δεν είναι κανείς εκεί έξω και οι γύρω γύρω θα σε θυμούνται μόνο για το λάθος και όχι τις ευεργεσίες σου. Μπαμπά μου».

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτα Βλαντή: Κόλαφος για τον Γιώργο Κιμούλη -«Προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς»

Αργύρης Πανταζάρας: Φωτογραφίζει την σύντροφό του, Σίσσυ Τουμάση, στις διακοπές τους

Φελίσια Τσαλαπάτη: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της -«Ο γιος μου ήταν τότε 3 μηνών, τον πήρα και φύγαμε από το σπίτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα