Σοφία Μαργαρίτη: Aπαντά στην ανακοίνωση της Acun Medya -«Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα»

Το πρωί της Τρίτης (11/10), ο δικηγόρος Σοφίας Μαργαρίτη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την αγωγή για ηθική βλάβη που κατέθεσε η πελάτισσά του και πρώην παίκτρια του Survivor εις βάρος της εταιρείας παραγωγής του reality επιβίωσης, από την οποία ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση.

Λίγο αργότερα, με επίσημη ανακοίνωσή της, η Acun Medya απάντησε στις κατηγορίες της Σοφίας Μαργαρίτη, τονίζοντας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την κατάσταση της υγείας της.

Το πρωί της Τετάρτης 12/10,

η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε εκ νέου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δήλωσε μεταξύ άλλων πως «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ποιος γιατρός στον κόσμο επιτρέπει σε ασθενή με γύψο από το πόδι μέχρι το γόνατο να ταξιδέψει χωρίς να του κάνει αντιπηκτικές ή να του δώσει τουλάχιστον αντιθρομβωτικά;».

Στη συνέχεια πρόσθεσε επίσης πως «το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάω στο νοσοκομείο έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάστασή μου. Μπήκα στο παιχνίδι αρτιμελής, ξαφνικά σπάω το πόδι μου και ποια είναι η αντιμετώπιση; Θερμαντική κρέμα αρχικά, μασάζ και μετά παγοθεραπεία. Η ακτινογραφία έγινε 10 ημέρες μετά».

Διαβάστε ακόμα:

Μαύρο Ρόδο – Μιχαήλ Ταμπακάκης: Το παρασκήνιο πίσω από το πρώτο φιλί της Ελισάβετ και του Πέτρου

Νίκος Γκέλια: «Αλλάζαμε συχνά γειτονιές, γιατί όντες Αλβανοί μάς έδιωχναν από τα σπίτια»

GNTM – Πατέρας της παίκτριας που προκάλεσε το δυστύχημα: «Είμαι σοκαρισμένος»

Keywords
Τυχαία Θέματα