Σοφία Βόσσου: «Ντύθηκα γριά ζητιάνα και παρακολούθησα τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για την αγάπη της για το Instagram, την προσωπική ζωή της ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σχετικά με την προσωπική ζωή της αυτή την περίοδο, η Σοφία Βόσσου εξομολογήθηκε: «Είμαι μόνη σαν το λεμόνι αυτή την περίοδο. Μου λείπει ο έρωτας. Δεν μπορώ τη συντροφικότητα. Θέλω να ερωτευτώ. Αν μου αρέσει κάποιος άνδρας,

είμαι από τις γυναίκες που θα το δείξουν».

Η ίδια αποκάλυψε πως, όταν ήταν ζευγάρι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον είχε παρακολουθήσει: «Έχω κάνει ακραία πράγματα για έναν έρωτα. Παλιά είχα παρακολουθήσει και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Υποπτευόμουν ότι με κάποια έβγαινε… Μου είχε πει ότι θα πάει για έναν καφέ με τον φίλο μας τον Σπύρο και εγώ ντύθηκα γριά και πήγα από τα Μελίσσια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είχα βάλει και μαξιλάρια για καμπούρα, είχα βαφτεί και καθόμουν σαν ζητιάνα έξω από το μαγαζί. Πέρασε από μπροστά μου και δεν με κατάλαβε».

Σχετικά με την απιστία, η Σοφία Βόσσου παραδέχτηκε: «Δεν θα συγχωρούσα την απιστία αν ήταν δεσμός παράλληλος. Εγώ έχω απιστήσει και το είπα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Όσα λεφτά και αν μου έδιναν, δεν θα πήγαινα στο Survivor»

 Υβόννη Μπόσνιακ: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου – Τι συνέβη;

Πάτρα – Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα