Σούλη Σαμπάχ: Ο λόγος που η οικογένειά της δεν ανακοινώνει την ώρα και τόπο που θα γίνει η κηδεία της

Η Σούλη Σαμπάχ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών. Η γνωστή ηθοποιός αντεμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα με την υγεία της και γι’ αυτό το λόγο είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή το απόγευμα της Τρίτης 2/5 από τον Σπύρο Μπιμπίλα, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση. Ακόμα μια σπουδαία κυρία του θέατρου μας ταξίδεψε χτες βράδυ για το φως….Η Σούλη Σαμπάχ (κάτα

κόσμον Αναστασία Χριστοδούλου γεννημένη το 1931) η σπουδαία αρτίστα, που θριάμβευσε στην επιθεώρηση και στο τραγούδι (ποιος δεν θυμάται την τσιγγάνα να τραγουδά το θρυλικό “Γαρύφαλλο στ’ αυτί στην σπουδαία ταινία Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο).

Έζησε μια ζωή πλάι στον σύζυγο της λαμπερό κωμικό Δημήτρη Νικολαΐδη δεν είναι πια εδώ… Όσοι την γνωρίσαμε θα την θυμόμαστε για το μπρίο, το ταλέντο και την ευγένεια της. Την είχαμε τιμήσει στο ημερολόγιό του 2019 απο το ΤΑΣΕΗ. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έκανε γνωστό με νέα ανάρτηση πως η οικογένεια της ηθοποιού επιθυμεί η κηδεία της να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και πως γι’ αυτό τον λόγο δε θέλει να ανακοινώσει την ώρα και τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε πως η οικογένειά της βρισκόταν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα και δεν ισχύει πως άφησε την τελευταία της πνοή μόνη και ξεχασμένη όπως πολλοί έγραψαν.

«Η οικογένεια της αγαπημένης μας Σούλης Σαμπάχ, η οποία μας πληροφόρησε ότι ήταν κοντά της σε όλη την διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της (επειδή γράφτηκε ότι έφυγε μόνη και ξεχασμένη), μας ενημερώνει ότι επιθυμία της είναι η εξόδιος ακολουθία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο γι’ αυτό δεν ανακοινώνει ώρα και τόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

Βάνα Μπάρμπα: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει -«Μου βάζουν αίμα με ειδικά φάρμακα»

Αναστάσιος Ράμμος: «Με λήστεψαν, με χτύπησαν και έκανα ράμματα στη μύτη»

Σοφία Αλιμπέρτη: Ο λόγος που άφησε την Αθήνα και μετακόμισε στην Πάρο – «Μου έφαγε τα συκώτια»

Keywords
Τυχαία Θέματα