Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν τα βρήκαμε εξωδικαστικά, θα τη βγάλουμε στα δικαστήρια»

Τον Σπύρο Μπιμπίλα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τρίτης 29/11 στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για τη διαμάχη του σωματείου ηθοποιών με τον Γιώργο Κιμούλη.

Μέσα σ’ όλα, ο ηθοποιός

τόνισε πως δεν τα βρήκαν εξωδικαστικά, οπότε θα συνεχίσουν στα δικαστήρια.

«Σε λίγο ξεκινάνε οι αγωγές του κυρίου Κιμούλη κατά του σωματείου και οι ανταγωγές. Επομένως, θα τη βγάλουμε στα δικαστήρια. Προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει εξωδικαστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν ο ίδιος ρωτήθηκε  στο παρελθόν για την επικείμενη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη με νέα παράσταση στη Θεσσαλονίκη, είχε πει: «Ο κύριος Κιμούλης δεν έχει διωχθεί ποινικά. Έχει διωχθεί πειθαρχικά, διότι παρέβη κάποιους κανόνες που υπάρχουν στο καταστατικό και δημιούργησε μία αντισυναδελφική συμπεριφορά. Αυτό δε σημαίνει ότι δε δουλεύει. Έχει κάθε δικαίωμα να δουλεύει. Τώρα όποιος θέλει να δουλέψει μαζί του είναι δικαίωμά του. Αν θέλει να δημιουργήσει κάποιες εντυπώσεις στο κοινό, δεν ξέρω πως θα το πάρει ο κόσμος».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Χατζίδου για τη μητρότητα: «Όλες οι μαμάδες έχουμε ενοχές»

Δημήτρης Καμπουράκης: Το επικό σχόλιο για τον Snik στον αέρα του «Ώρα Ελλάδος»

Μάρα Μεϊμαρίδη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν βρίσκεται φέτος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Keywords
Τυχαία Θέματα