Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Βογιατζάκη: «Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι συναδέλφισσές της;»

Το βράδυ της Τρίτης (23/1) ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η τρελή του Σαγιό».

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε η Σοφία Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Κάποιος ηθοποιός θέλει να εκφράσει την αμέριστή του συμπάθεια προς έναν από αυτούς που έχουν καταγγελθεί. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, η κυρία Βογιατζάκη, που ούτε καν είναι στο σωματείο γραμμένη δεν έχει πάρει είδηση τι έχουν

καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της;», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να προσβάλει τις συναδέλφους της που έχουν καταγγείλει για συγκεκριμένους λόγους τον κύριο Κιμούλη, ο οποίος κατά τα άλλα, είναι ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός, όπως λέει και η κυρία Βογιατζάκη».



«Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή», είχε δηλώσει -μεταξύ άλλων- η Σοφία Βογιατζάκη.

Δείτε το απόσπασμα από το «Mega Καλημέρα» στο 4:18′.

Διαβάστε επίσης:

Ερρίκος Ανδρέου: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του σκηνοθέτη -Φωτογραφίες

Μπέττυ Μαγγίρα για Ελένη Φουρέιρα: «Δε βγάζω την ουρά μου απ’ έξω, όλοι το κάνουμε αυτό»

Άννα Αδριανού: «Ο πατέρας μου μού το είπε λίγο πριν πεθάνει, ήταν η μόνη φορά που τον είδα αδύναμο»

Keywords
Τυχαία Θέματα