Σπύρος Μπιμπίλας: «Στενοχωριέμαι για την οικονομική δυσχέρεια του Πέτρου Φιλιππίδη»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες εις βάρος του. Μετά την απόφασή του δικαστηρίου για την υπόθεση, ο ίδιος ζει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την οικογένειά του, ενώ κάνει μεταφράσεις προκειμένου να έχει κάποια έσοδα.

Γενικότερα είναι γνωστό πως ο Πέτρος Φιλιππίδης στα οικονομικά του, ενώ πρόσφατα μάλιστα το «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως ο ηθοποιός σκέφεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο στο χωριό του.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση αυτής της είδησης,

ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει o ηθοποιός μετά την δικαστική περιπέτεια.

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του Alpha

«Η έννοια φίλος, είναι μια έννοια που δεν φεύγει από την καρδιά. Φίλοι με έχουν στηρίξει αλλά και με έχουν πληγώσει, με όσα γίνανε μετά. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχουμε επαφή πια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την οικογένεια, δεν γνωρίζω και δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε αφορά στη ζωή του Πέτρου από εδώ και πέρα».

Τέλος, για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες και την δικαστική περιπέτεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε: «Στενοχωριέμαι για την οικονομική δυσχέρεια του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά ο κάθε άνθρωπος διαγράφει τη μοίρα του».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα  είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με τη Δανάη Μπάρκα πριν από την πρεμιέρα της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Βγήκα από μια δύσκολη σχέση, δεν περνούσα καλά»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα