Σπύρος Φωκάς: Η φωτογραφία μέσα από το κέντρο αποκατάστασης με τη σύζυγο και την κόρη του

Ο Σπύρος Φωκάς νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα μετά το χειρουργείο που έκανε στη χολή του. Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών πριν από περίπου έναν μήνα και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν μια σοβαρή λοίμωξη.

Ο Σπύρος Φωκάς κατάφερε να βγει νικητής παρά την κρισιμότητα της κατάστασής του. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύζυγός

του, Λίλιαν Φωκά, η οποία τον στηρίζει και του δίνει δύναμη προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει πίσω στο σπίτι τους.

Μέσα από το Facebook αυτή τη φορά, είδαμε πως η κόρη της Λίλιαν Φωκά, Κωνσταντίνα, ταξίδεψε από την Αμερική στην Ελλάδα προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον ηθοποιό.

Η Κωνσταντίνα μπορεί να μην είναι βιολογικό παιδί του Σπύρου Φωκά, όμως ο ηθοποιός την έχει σαν κόρη του κι εκείνη τον βλέπει ως μπαμπά της. Η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι τεράστια και αυτή είναι που τους κάνει πραγματική οικογένεια.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε και μια φωτογραφία μέσα από το κέντρο αποκατάστασης στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον ηθοποιό και τη μητέρα της. «Θα το περάσουμε κι αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε παρακάτω την σχετική δημοσίευση:

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Μουτίδου: Έχασε 8 κιλά και μας δείχνει τη διαφορά -«Άλλα 20 δεν είναι κάτι»

Μίλτος Τεντόγλου: «Τώρα που πήρα το χρυσό μετάλλιο μπορώ να χαλαρώσω, έκανα ένα λάθος που θα το θυμάμαι για πάντα»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο σχολείο με κορόιδευαν ότι έχω γάμπες ποδο

Keywords
Τυχαία Θέματα