Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη μετά το Survivor

Μετά από περίπου μία εβδομάδα που ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τη Βρισηίδα Ανδριώτου! Ο επιχειρηματίας και το μοντέλο ήρθαν αρκετά κοντά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Survivor, ωστόσο οι συνθήκες του παιχνιδιού δεν επέτρεψαν σε αυτό το ειδύλλιο να ανθίσει.

Μόλις ο Σπύρος Μαρτίκας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα, ταξίδεψε στη

Θεσσαλονίκη για 24 ώρες προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο επιχειρηματίας γνώρισε την οικογένεια του μοντέλου, γεγονός που αποκάλυψε εκείνη μέσα από τα social media.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220702012121_spirosvrisiida.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220702012128_spirosbrisiida.mp4

Όλοι μαζί δείπνισαν, συζήτησαν όσα έγιναν στο Survivor και πέρασαν μερικές χαλαρές στιγμές μακριά από τις κακουχίες και τις εντάσεις που υπήρχαν στον Άγιο Δομίνικο.

Και μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου να έχουν καθημερινή επικοινωνία, ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν η σχέση τους κινείται σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο. Προς το παρόν, οι δυο τους απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί κι ο χρόνος θα δείξει τι τελικά θα συμβεί.

Διαβάστε ακόμα:

 Ησαΐας Ματιάμπα: «Όταν ήμουν στο δημοτικό ήθελα να γίνω ιερέας, όπως ήταν ο παππούς μου»

 Σίσσυ Χρηστίδου: Για κάμπινγκ στο Πήλιο μαζί με τους γιους της

 Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την πρόκριση στον ημιτελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα