Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη φωτιά στην Πεντέλη: «Η πυροσβεστική είναι απούσα, είδα τους ανθρώπους να προσπαθούν μόνοι τους»

Δραματικές στιγμές βιώνουν από χτες το απόγευμα οι κάτοικοι σε Γέρακα, Παλλήνη, Ανθούσα και Διώνη έπειτα από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν, έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,  μέσα από τις οποίες εξέφρασε την ανησυχία της για την φωτιά, ενώ κατήγγειλε και την απουσία ισχυρών πυροσβεστικών μέσων.

Το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

«Δεν έχουμε κλείσει

μάτι όλη τη νύχτα αγωνιώντας για την φωτιά που μας απειλεί. Η κατάσταση είναι τραγική και η πυροσβεστική απούσα από πολλά πύρινα μέτωπα! Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

«Ο λόφος της Παλλήνης μαζί με εκατοντάδες σπίτια είχε παραδοθεί στις φλόγες και τα πυροσβεστικά μέσα ήταν άφαντα. Ήταν παραταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές όπως είπαν σε δικό μου άνθρωπο που αναρωτήθηκε γιατί επιχειρούν. Είδα τους κατοίκους να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τις μάνικες και σφίχτηκε η ψυχή μου. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου έκανε την πιο ομοφοβική δήλωση που έχει γίνει για άνθρωπο στην τηλεόραση»

Παλλήνη: Η συγκλονιστική στιγμή που η φωτιά απειλεί συνεργείο του Alpha

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το σχόλιό του στην ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

Keywords
Τυχαία Θέματα