Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μουδιασμένη» στην πρεμιέρα του «Happy Day» – «Η προσευχή μας είναι για τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στο πρωινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές μέσα από το «Happy Day»! Η γνωστή παρουσιάστρια χαμογελαστή αλλά «μουδιασμένη» από τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, είπε την πρώτη καλημέρα της σεζόν και μοιράστηκε με ειλικρίνεια τις σκέψεις της με τους τηλεθεατές του ALPHA.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επί χρόνια συνεργάτες της, Δημήτρης Παπανώτας,

Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς, με τους οποίους θα συμπορευτεί τηλεοπτικά και φέτος.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του «Happy Day»

«Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους εσάς, σε όλα τα σπίτια. Από το νοτιότερο στο βορειότερο τμήμα της Ελλάδας. Συνήθως έχουμε έναν ενθουσιασμό, μία προσμονή και μεγάλη χαρά που θα σας συναντήσουμε ξανά και θα μπούμε ξανά στη ρουτίνα μας.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός κάπου μέσα στην καρδιά γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό που έχουμε δημιουργήσει, αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα όλων των μηνών με τα συνεχή τραγικά γεγονότα, που μας έχουν στενοχωρήσει, και ειδικά τις τελευταίες ημέρες η σκέψη μας και η καρδιά μας, η προσευχή μας είναι με τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο. Δίπλα σε όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν, που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, έχουμε 15 νεκρούς, 2 αγνοούμενους, νεκρά ζώα…

Όλα αυτά δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και δεν μας αφήνουν. Όπως έχετε μάθει χρόνια στο Happy Day, φυσικά και θα τα συζητήσουμε. Είμαστε εδώ και για να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας να σας κάνουμε να χαμογελάτε, να σας φτιάξουμε την ημέρα και να ξεκινήσετε λίγο πιο αισιόδοξα, πιο χαρούμενα.

Μαζί θα τα καταφέρουμε βήμα βήμα. Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι κι εσείς έχετε αυτήν την ανάγκη, να ξεχαστείτε λίγο και να δείτε τη ζωή όσο γίνεται πιο χαρούμενα χωρίς να ξεχνάμε όσα έχουν συμβεί. Να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο αλλά θα κάνουμε και ωραία παρέα, θα πιούμε το πρωινό καφεδάκι, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Έτσι διαλύονται οι αρραβώνες Αστέρη και Αργυρώς – Η γιαγιά Ειρήνη με έμφραγμα στο νοσοκομείο

 Γιώτα Νέγκα: «Σταμάτησα να λέω τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου για να ξεφύγω»

 Ο Παράδεισος των Κυριών: Σατανικό σχέδιο -Η αδερφή της Αμαλίας φλερτάρει τον Χριστόφορο

Keywords
Τυχαία Θέματα