Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχε την τύχη να την πλαισιώσει η μισή ομάδα του Happy Day»

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Το πρωί της Δευτέρας 19/12 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν τα λεγόμενα της Ιωάννας Μαλέσκου μέσα από το «Happy Day», με την παρουσιάστρια του Alpha να αναφέρει πως όταν βγήκε στον αέρα το «Love it» είχε τη μισή ομάδα του «Happy Day».

«Θα πω κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, οι της πιάτσας το ξέρουν. Η Ιωάννα είχε την τύχη στο ξεκίνημά

της να την πλαισιώσει η μισή ομάδα του τότε Happy Day, από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της τηλεόρασης. Που τότε ο ΣΚΑΙ χτύπησε τη μισή μας ομάδα με πολλά χρήματα. Και το λέω γιατί όποιοι συνεργάτες έχουν φύγει από το Happy Day, έχουν φύγει για οικονομικούς λόγους και καλά έχουν κάνει», υποστήριξε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε τον λόγο της, αναφέροντας: «Την πίστευαν και θέλησαν να την πλαισιώσουν με μια πολύ καλή ομάδα. Εμένα δηλαδή μου κάνει εντύπωση αυτό που λέει η Ιωάννα. Απλά όταν άρχισε η Ιωάννα να μη φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα, ίσως προσπάθησαν να της επιβάλλουν κάποια πράγματα στη σκαλέτα, στη ροή.

Αυτό ίσως να εννοεί. Αλλά σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού ήταν δικά μας παιδιά, πολύ επιτυχημένα. Επαγγελματίες με πολύ καλές περγαμηνές. Δηλαδή Ιωάννα σε πίστευαν τότε στον ΣΚΑΙ σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να πει ότι της αρέσει να αιωρείται ότι έχει προτάσεις».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Σολωμού: Η σπάνια αναφορά στον 17χρονο γιο της και ο Mente Fuerte

 Κόρα Καρβούνη: Η αποκάλυψη για την καταγωγή της -«Είναι μια πόλη φάντασμα για εμάς»

 Κάτια Ζυγούλη: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα και τον Σάκη Ρουβά -«Εννοείται ότι υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα