Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Προσέχουμε πάρα πολύ, τα πήραμε τα μαθήματα μας»

Πολλοί σχολίασαν αρνητικά τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Τρίτη 18/1 στον αέρα του Happy Day, σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων την φράση «πως νέοι και ωραίοι έχουν την ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν», με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του κόσμου και να δεχτεί χιλιάδες μηνύματα περί αυτού.

Την Τετάρτη 19/1, η Σταματίνα Τσιμτσιλή

θέλησε να πει δυο λόγια στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να ζητήσει δημόσια εμφάνιση.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Σήμερα 21/1, στο Happy Day ασχολήθηκανμε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου που θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα, συνομιλώντας μάλιστα με τον δικηγόρο του γιου του Ηρακλή Βλάχου, κ. Κωνσταντίνο Παπαναστασίου.

«Είναι ένα χωράφι στη Δράμα και υπάρχει κι ένα μικρό σπίτι στην πλατεία Βικτωρίας που δεν το είχε δηλώσει καν στο κτηματολόγιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντίνος Παπαναστασίου.

Αμέσως μετά τη σύνδεσή τους, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha θέλησε να πει στους συνεργάτες της: «Παιδιά, επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι και δεν ξέρουμε και η άλλη πλευρά τι έχει κάνει και τι προθέσεις έχει, ας μην σχολιάζουμε έτσι γιατί δεν γνωρίζουμε. Προσέχουμε πάρα πολύ, τα πήραμε τα μαθήματα μας σε ό,τι λέμε και σε ό,τι μπορεί να υπονοείται Θέλω να είμαστε πολύ πολύ σωστοί και μετρημένοι».

Διαβάστε ακόμα:

Ματίνα Παγώνη: Η on air ενόχλησή της με την Ανθή Βούλγαρη -«Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;»

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Χώρισαν; Η αινιγματική ανάρτησή της

Κωστής Σαββιδάκης: «Μόλις με είδε, μου έπιασε το μούσι και το τράβηξε χωρίς να πει τίποτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα