Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Ελεονώρα Μελέτη μετά τον γάμο – έκπληξη

Την Παρασκευή 30/6 η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης αποφάσισαν να βαφτίσουν την κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς. Ωστόσο, η χαρά του ζευγαριού ήταν τελικά… διπλή, αφού πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο, γεγονός που ξάφνιασε τους πάντες, ακόμα και την παρουσιάστρια.

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός

στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο», αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της στο Mega.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 3/7 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον αέρα του «Happy Day» στον γάμο της Ελεονώρας Μελέτη, αποκαλύπτοντας την επικοινωνία που είχε μαζί λίγο μετά το χαρμόσυνο γεγονός.

«Μίλησα με την Ελεονώρα Μελέτη με μηνύματα και μου είπε ότι όντως ήταν μια έκπληξη του Θοδωρή, γιατί πήρα να της ευχηθώ. Ο Θοδωρής πρέπει να έπαιξε έξυπνα. Είχε τη στρατηγική του στυλ “διαλέξτε κάτι λευκό να βάλετε που ταιριάζει στη βάφτιση”.

Ήταν όντως έκπληξη. Δεν το ήξερε κανένας καλεσμένος, σίγουρα ο Θοδωρής, κάποιοι από την οικογένεια και ο παπάς. Αν ανεβάζει τον πήχη τόσο ψηλά με τέτοιες εκπλήξεις, καταλαβαίνεις πως πρέπει να συνεχίσει», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Το τέλος βάφεται με αίμα -Μακελειό, αποκαλύψεις, εκδίκηση και χωρισμός στο φινάλε

Μαρία Ιωαννίδου: Σοκάρει μιλώντας για τον καρκίνο -«Έμεινα καραφλή και έλεγα πως θα περάσει»

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»

Keywords
Τυχαία Θέματα