Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το σχόλιο της Μενεγάκη στον Πούμπουρα πόνεσε»

Με αφορμή την ατάκα που είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα  στην έναρξη της χτεσινής (14/6) της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της στο «Happy Day» ξεκίνησαν μια συζήτηση για τη σχέση και τη συνεργασία τους.

Όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Happy Day»

«Είναι αυτό που η Ελένη Μενεγάκη δεν απαντάει αλλά όταν απαντήσει με

έναν τέτοιο τρόπο λες: όου, πόνεσε αυτό. Τρία χρόνια λέει ζητάει την κάμερα, δώστε τη», είπε  αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Σάββας προσπαθεί να είναι άνετος, να δείξει ότι δεν τον έχει ενοχλήσει κάτι. Από τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν έχεις τον χώρο που θα ήθελες, δεν καταλαβαίνω γιατί πηγαίνεις εκεί», συμπλήρωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Αφού όλοι ενοχλούνται, γιατί πηγαίνουν να δουλέψουν στην εκπομπή της Ελένης; Την Ελένη τη γνώρισα κοριτσάκι, πρέπει να πιάνεις και τον κώδικά της. Δεν ήταν κακία, ήταν χαριτωμενιά για την Ελένη αυτό που έκανε».

«Το ότι η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει μία μέρα που έχουν παίξει όλες οι εκπομπές τις δηλώσεις του και τον έχουν συζητήσει να πει «δώστε την κάμερα και το πλάνο στον Σάββα, τρία χρόνια το ζητάει» είναι κάτι αιχμηρό μεταξύ σοβαρού και αστείου», συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Ελένη ποτέ δεν υπόσχεται σε κάποιον κάτι προκαταβολικά περισσότερο από αυτό που σκοπεύει να δώσει. Όποιος πάει ξέρει ότι μπορεί μία περίοδο να έχει μεγαλύτερη προβολή και κατοχή μπάλας και μία άλλη να έχει πιο περιορισμένο ρόλο.

Όποιος τώρα από μόνος του θεωρεί ότι θα κάνει το τόσο ενδιαφέρον σχόλιο, την τόσο δυναμική παρουσία για να σταθεί δίπλα της, προφανώς ο ίδιος κάνει το λάθος», είπε η παρουσιάστρια κλείνοντας το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Ζήνα: «Όταν ο Νότης Σφακιανάκης θελήσει να επιστρέψει, τότε θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους για πολλούς»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απίστευτος εκνευρισμός on camera -«Δεν θα απαντήσω, δεν θα σου κάνω τη χάρη!»

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Έκανα ύπνωση, είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου 1937»

Keywords
Τυχαία Θέματα