Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα της Καγιά και η αποκάλυψη γιατί δεν πήγε στην εκπομπή της

Μια αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day», αναφέροντας την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια του ALPHA μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της, πως η Βίκυ Καγιά της τηλεφώνησε και της εξήγησε πως ήθελε να πάει πολύ ως καλεσμένη στο «Happy Day», ωστόσο δεν είχε την έγκριση των ανωτέρων της στο STAR και έτσι δεν πήγε ποτέ.

Με αφορμή την ολοκλήρωση

του συμβολαίου της με το STAR, η Βίκυ Καγιά θέλησε να μοιραστεί αυτή την πληροφορία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή προκειμένου να μη δημιουργηθούν δεύτερες σκέψεις. Η ίδια εξομολογήθηκε ακόμα ότι σκοπός της είναι να ξεκουραστεί κι αν υπάρξει κάποια δελεαστική πρόταση, να επιστρέψει από τη νέα σεζόν στην τηλεόραση.

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι που εκτίμησα πάρα πολύ. Προχθές χτύπησε το κινητό μου και ήταν η Βίκυ Καγιά, με την οποία δεν έχω κάποια κοινωνική επαφή ή προσωπική φιλία. Έχουμε μια γνωριμία λόγω του χώρου. Θα τη χαιρετήσω θερμά, το ίδιο και αυτή, έχουμε έναν αμοιβαίο σεβασμό αλλά ως εκεί.

Και με παίρνει και μου λέει “τώρα που ολοκλήρωσα τη συνεργασία μου με το Star και ήθελα να σου ξεκαθαρίσω κάτι. Ήθελα πολύ να έρθω στο Happy Day”. Εγώ ήμουν και φανατική τηλεθεάτρια του GNTM και είχα απευθύνει πολλά αιτήματα για να έρθει.

Και μου είπε ότι ήθελε να έρθει αλλά τα αιτήματά της δεν πέρασαν ποτέ. Δε θέλησε να κατηγορήσει το κανάλι και μπράβο της. Moυ είπε “Εγώ θέλω να ξέρεις επειδή δε μου αρέσει να αφήσω εκκρεμότητες, ότι σε εκτιμώ, σε συμπαθώ και σας βλέπω πάρα πολύ συχνά γιατί μου αρέσει η εκπομπή”», εξήγησε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε, τονίζοντας πως εκτίμησε πολύ αυτή τη στάση, ενώ ανέφερε και τις σκέψεις της Βίκυς Καγιά για το επαγγελματικό μέλλον της: «Δεν το έκανε νωρίτερα γιατί δεν ήθελε να εκθέσει κάποιους ανθρώπους. Και σε εμάς έχει κάνει δηλώσεις. Εγώ το εκτίμησα πολύ. Μου είπε πως έχει ανάγκη να ξεκουραστεί τώρα και από Οκτώβρη, αν υπάρχει κάτι για εκείνη στην τηλεόραση, θα το κάνει με χαρά.

Δε θέλω να πω περισσότερα στον αέρα. Εγώ αυτή την αποκάλυψη δεν την κάνω για να ρίξω ένα ανακριτικό φως απέναντι σε κάποιον και να στοχοποιήσω κάποιον που δεν επέτρεπε στη Βίκυ να έρθει καλεσμένη στην εκπομπή μας γιατί δεν μου είπε αυτό.

Εγώ θέλω να αναδείξω μια επαγγελματική συμπεριφορά που την εκτίμησα από έναν άνθρωπο που έχω μια τυπική σχέση. Εγώ εκτίμησα αυτή τη συμπεριφορά και την επικοινωνία και δεν έχει να κερδίσει και κάτι. Επίσης, όταν θέλει κάποιος να λήξει την όποια παρεξήγηση μαζί μου, είμαι η πρώτη που θα πω “τι καλά που με πήρες” να το λήξουμε να προχωρήσουμε ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Γυμναστική με… καυτά φιλιά σε παραλία της Ίου (Βίντεο)

Κατερίνα Καραβάτου: Είναι σε σχέση; Η αμήχανη στιγμή στο «My Style Rocks»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά στον Απόστολο Γκλέτσο για τη συμμετοχή του στο Maestro -«Κουταμάρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα