Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει εναντίον του

Αναμφισβήτητα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, καθώς έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες καταγγελίες εις βάρος του.

Η αρχή έγινε, όταν πρώην σύντροφός του αποφάσισε να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό την περιπέτεια που περνά τα τελευταία χρόνια, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το 2018 δημοσίευσε σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο γυμνές φωτογραφίες της

και βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η γυναίκα κινήθηκε νομικά, ωστόσο ακόμα δεν έχει δικαιωθεί.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν καταγγελίες από άλλα δύο κορίτσια, που υποστήριξαν πως έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, όταν ακόμα ήταν ανήλικες. Οι συγκεκριμένες υποθέσεις έχουν κλονίσει την κοινωνία με το θέμα να έχε φτάσει μέχρι τη Βουλή.

Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει, η κάμερα του T-live βρέθηκε έξω από το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αποσπάσει κάποια δήλωση για όσα έχουν ειπωθεί από την αρχή της εβδομάδας. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, μπήκε στο αυτοκίνητό του συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και μαζί αναχώρησαν από το σημείο.

Ειδικότερα, είπε: «Δεν θέλω να πω τίποτα, ουδέν σχόλιο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 MasterChef: Ο μαγειρικός διαγωνισμός επιστρέφει -Όσα θα δούμε στον νέο κύκλο

Γιώργος Λιανός: «Υπήρχαν κάποιες συνεργασίες που είχαν ιδιαίτερες συνθήκες»

 Συνελήφθη και πάλι ο Μένιος Φουρθιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα