Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συγκλονίζει η πρώην σύντροφός του – «Μου ζητούσε να βρεθώ με άλλους άνδρες και να του στείλω βίντεο»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς άγνωστες πληροφορίες βλέπουν μέρα με τη μέρα το φως της δημοσιότητας.

Η 30χρονη πρώην σύντροφός του που τον κατήγγειλε για διαρροή γυμνών φωτογραφιών της και βίντεο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας τα άσεμνα και ακραία πράγματα που της ζητούσε. Μάλιστα, όπως ανέφερε η δικηγόρος της 30χρονης, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται

να καταθέσουν και αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Στον υπολογιστή του είχε φακέλους από 50 γυναίκες. Τον ρώτησα γιατί τα έχεις και μου είπε ότι είναι πρώην και τα έχει για αρχείο. Ήταν πιεστικός. Μου έστελνε άσεμνα μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες από άλλες γυναίκες. Μου έλεγε σ’ αγαπώ και μου ζητούσε ακραία πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που χωρίσαμε, δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτά που ζητούσε και ήταν χυδαία που θεωρούνται και ποινικά κολάσιμα.

Μου ζητούσε να βρεθούμε ερωτικά και με άλλα άτομα πράγμα που ούτε καν το συζητούσα. Μου ζητούσε να βρεθώ με άλλους άντρες, χωρίς την παρουσία του, να το τραβήξω βίντεο και να του το στείλω. Το τελευταίο εξάμηνο της σχέσης άρχισε να γίνεται πιεστικός. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήταν τόσο ακραίος. Μου έλεγε ότι είμαστε πανηδονιστές και ότι είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά στο δελτίο του Star.

Διαβάστε ακόμα:

 Καταγγελία από 22χρονη εναντίον γνωστού δικηγόρου – Διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της, όταν ήταν 14 ετών

 Σωτήρης Κοντιζάς: Αγνώριστος πριν από 13 χρόνια με μακριά μαλλιά

 The Bachelor: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις φιναλίστ, Αθηνά και Άννα, πριν από τον μεγάλο τελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα