Στάθης Σχίζας: Ανοίγει μαγαζί λίγα μέτρα μακριά από την επιχείρηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου -Όσα δήλωσε

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τσακώθηκαν σε τυχαία συνάντησή τους σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Γκρόσι στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», ο νικητής του «Survivor 2022» πέταγε λουλούδια στην πρώην σύντροφό του καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, γεγονός που φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στην ίδια.

Μάλιστα, σε βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή του Open, φαίνεται ο Στάθης Σχίζας την ώρα που πλησιάζει την πρώην αγαπημένη του

και την πιάνει από το χέρι παρακινώντας τη να τον ακολουθήσει, με εκείνη να τον αποφεύγει εμφανώς εκνευρισμένη.

Το πρωί της Δευτέρας 11/9 προβλήθηκε στο «Super Κατερίνα» οι δηλώσεις που έκανε ο Στάθης Σχίζας στη δημοσιογράφος της εκπομπής, Μένια Κούκου. Συγκεκριμένα, η ίδια συνάντησε τον επιχειρηματία στο Κολωνάκι, στο μαγαζί που ετοιμάζεται να ανοίξει.

Ωστόσο, εντύπωση κάνει το γεγονός πως το νέο μαγαζί που επρόκειτο να ανοίξει βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την επιχείρηση της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Όπως είπε ο ίδιος πάντως, οι δυο τους δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας στην πρωινή εκπομπή του Alpha

«Αυτό το καλοκαίρι είναι που γέμισα μπαταρίες, έκανα διακοπές από τα πάντα. Ήταν από τα πιο ωραία μου καλοκαίρια. Το διασκέδασα πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με τα προσωπικά μου. Έδωσα πολύ βάρος στην οικογένειά μου, τους φίλους μου, τις δουλειές μου.

Τώρα ανοίγω και το καινούργιο μου μαγαζί, οπότε δεν υπάρχει και χρόνος. Το μαγαζί μου στο Κολωνάκι είναι κοντά με αυτό της Αλεξάνδρας αλλά εδώ όλα τα μαγαζιά κοντά είναι μεταξύ τους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, καλημέρα λέω με όλο τον κόσμο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Έτοιμοι για δεύτερο παιδί;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για «Shopping Star»: «Θα δούμε μια νέα πινελιά»

Πέτρος Φιλιππίδης: Σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο στο χωριό του

Keywords
Τυχαία Θέματα