Στάθης Σχίζας: Αποκαλύπτει για πόσες ψήφους βγήκε νικητής ο Σάκης Κατσούλης στο «Survivor All Star»

Δηλώσεις στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open, «Καλoκαίρι yes», παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στη νίκη του Σάκη Κατσούλη στο «Survivor All Star», κάνοντας μια αποκάλυψη για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Παράλληλα, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως έδωσε το παρών στον τελικό καθώς δεν αποβλήθηκε από το reality επιβίωσης, όπως συνέβη με άλλους παίκτες.

Όσα δήλωσε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του «Καλoκαίρι
yes»

«Ο Σάκης Κατσούλης άξιζε τη νίκη του στο “Survivor All Star”. Είναι ένας καλός παίκτης αγωνιστικά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης, αλλά ο κόσμος επέλεξε. Από όσο ξέρω για εννέα ψήφους κρίθηκε το αποτέλεσμα, οπότε κι αυτό είναι νίκη. Οπότε μάλλον κέρδισαν και οι δυο», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ αποχώρησα οικειοθελώς γι’ αυτό βρέθηκα στον τελικό του “Survivor All Star”, δεν αποβλήθηκα. Δεν έχω πολλές επαφές με τα παιδιά από το παιχνίδι. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε τηλεοπτικό πάνελ».

Η παρεξήγηση με τον Σάκη Κατσούλη στον αέρα του τελικού του Survivor All Star»

Kατά τη διάρκεια του τελικού του «Survivor All Star», ο Στάθης Σχίζας και ο Σάκη Κατσούλης είχαν μια έντονη διαφωνία, με αφορμή όσα είπε ο πρώτος για την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας χρησιμοποίησε τον όρο ανθρωποφαγία, με τον Σάκη Κατσούλη να διαφωνεί έντονα, τεκμηριώνοντας την άποψή του.

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ. Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα.

Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας. Τότε, ο Σάκης Κατσούλης πήρε τον λόγο και ανέφερε:

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη “ανθρωποφαγία”. Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά.

Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Στάθης Σχίζας απάντησε στον Σάκη Κατσούλη για τον όρο ανθρωποφαγιά.

Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του: «Σάκη, επειδή είχε πολλή φασαρία και δεν άκουσα τι μου απάντησες, μόλις βγεις με το καλό και δεις τις συνεντεύξεις όλων των παικτών που αποχώρησαν, θα καταλάβεις τι εννοούσα.

Επειδή δε σου άρεσε η λέξη ανθρωποφαγία, την έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί από τους παίκτες. Σε δικαιολογώ γιατί ακόμα βρίσκεσαι στον μικρόκοσμο του παιχνιδιού. Πάντα σου άρεσε να μιλάς εκ του ασφαλούς και ποτέ μπροστά στα γεγονότα».

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε επίσης:

Τριαντάφυλλος για τη φωτιά στη Ρόδο: «Η οικογένειά μου πάλεψε με τις φλόγες»

Φάνης Μουρατίδης: «Δεν είχαμε φανταστεί ότι θα μπούμε στο Netflix»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Εκτός «Πρω1νού» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Keywords
Τυχαία Θέματα