Στάθης Σχίζας: Το μήνυμα για τη νίκη του στο Survivor και η αναφορά στον Άρη Σοϊλέδη

Νικητής στέφθηκε ο Στάθης Σχίζας στον τελικό του Survivor. Ο 30χρονος επιχειρηματίας τερμάτισε πρώτος στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, παίρνοντας έτσι την πρωτιά στο ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μετά τη νίκη του στο παιχίδι, ο ίδιος άνοιξε μετά από μήνες το κινητό  και έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις στα social media.

Στο πρώτο του Instagram post, ευχαρίστησε το κοινό που το χάρισε το μεγάλο έπαθλο με την ψήφο του, ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο βρέθηκαν μαζί στον τελικό.

«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του … Μια ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Έφτασα στον τελικό και τα κατάφερα. Αυτό το έπαθλο κρύβει μέσα του πολλές δυσκολίες, προσπάθειες, πείνα και κακουχίες..

Αλλά δεν θα έφτανα ως εδώ χωρίς εσάς… θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλη την υποστήριξη όλον αυτόν τον καιρό και πάνω απ’ όλα την βραδιά του τελικού που σας είχα ζωντανά δίπλα μου να με στηρίζετε … Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους, γιατί για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό έπαθλο..

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα της παραγωγής που δούλευαν σκληρά πίσω απ τις κάμερες , στους φίλους μου που πίστεψαν σ εμένα και στον Άρη Σοϊλέδη που φτάσαμε μαζί στο τέλος», έγραψε ο Στάθης Σχίζας στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Στάθης Σχίζας (@stathis_schizas)

Διαβάστε επίσης: 

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο Μελέτης αποχαιρετάει τις «Άγριες Μέλισσες» -«Ανακούφιση»

Φαίη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ant1

Θετική στον κορονοϊό η Κατερίνα Γερονικολού

Keywords
Τυχαία Θέματα