Στάθης Σχίζας: Το τρυφερό μήνυμα στήριξης της πρώην συντρόφου του και η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας αναδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/7 ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022!

Ο ίδιος, αναμετρήθηκε στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης -που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου- με τον Άρη Σοϊλέδη, ωστόσο εκείνος κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού αλλά και τα 100.000 ευρώ!

Τη δημόσια στήριξή της λίγο πριν τον τελικό και το τελικό αποτέλεσμα, μάλιστα, θέλησε να εκφράσει δημόσια και η πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα, Άννα Μαρία Κατσαρού, με την οποία ο 30χρονος επιχειρηματίας

έχει αποκτήσει μια κόρη.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ζωγραφιά της κόρης τους, που είχε ετοιμάσει για εκείνον και τη συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Από την πρώτη στιγμή ήθελες να γίνεις μπαμπάς, δεν θα ξεχάσω ποτέ την χαρά σου και πάντα θα το λέω στην μικρή σου. Πάμε σήμερα να την κάνεις χαρούμενη με τη νίκη σου, να ξεσηκώσει τον Βύρωνα. Μου στάθηκες με την ασθένεια της μητέρας μου και με τον χαμό της, όσο κανείς, και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δημιουργήσαμε μαζί ό,τι καλύτερο υπάρχει στη ζωή. Δεν θα μπορούσα να μην σε στηρίξω διακριτικά και όσο μου επιτρέπεται μέχρι το τέλος, καλή επιτυχία Σταθάκο. Φίλη σου ακόμα και με τις διαφωνίες μας για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Κατσαρού.

Μετά την ανάγνωση του μηνύματος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η ίδια σχολίασε πως ο Στάθης Σχίζας είναι ένας πολύ καλός πατέρας και ότι η κόρη του τού λείπει πολύ.

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Μάριος Αθανασίου για Αλέξη Κούγια -«Δεν θα παίξω το παιχνίδι του»

Πρω1νό-Ρούλα Πισπιρίγκου: Επίδειξη μόδας με κρατούμενες σε ρόλο μοντέλων κάτω από το κελί της -Στους θεατές ο Σπύρος Μπιμπίλας

Μαρία Αντωνά: Όσα είπε για την αντίδρασή της στο άκουσμα του νικητή του Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα