Σταύρος Σβήγκος: “Όταν ήμουν εγώ 18 και πήγα σε μια οντισιόν…”

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε μέσω Skype στο “Πρω1νό” και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες και αφορούν σε κακοποιήσεις ή παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν γνωστά και παράλληλα μίλησε για μια δική του εμπειρία. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε οντισιόν που έκανε στην ηλικία των 18 ετών για δουλειά στον κινηματογράφο και του ζητήθηκε να πάει στο σπίτι του σκηνοθέτη.

“Η δική μου στάση είναι να σταθώ στο πλευρό του αδύναμου και πάντα αυτή είναι η δική μου στάση σε όλη μου τη ζωή. Το ότι να βγω να πω εγώ κάτι που έπαθε κάποιος

από κάποιον άλλον, το θεωρώ λάθος. Αν θέλει, οφείλει, χωρίς να τον πιέσω εγώ, να μιλήσει αυτός που το έχει πάθει. (…) Όταν ήμουν εγώ 18 και πήγα σε μια οντισιόν κινηματογραφική και ήμουν έξω από τον χώρο, δεν τον γνώριζα και ξαφνικά γίνεται μια οντισιόν σε ένα σπίτι, σκέφτηκα τότε ότι το λογικό είναι οι οντισιόν να γίνονται σε σπίτια. Όταν πας λοιπόν και με την πρόφαση της οντισιόν γίνεται κάτι με έξυπνο τρόπο, γιατί όταν είσαι 18 και ο άλλος είναι 40 και ξέρει να χειρίζεται τον χώρο και ένα 18χρονο παιδί πώς να το μανιπιουλάρει και να το φέρει εκεί που θέλει, δεν ξέρεις ποια είναι τα όρια. Δεν ξέρεις αν αυτό ξεπερνάει τα όρια της οντισιόν και πάει σε μια παρενόχληση ή παραμένει οντισιόν. Και καταλαβαίνεις ότι έχεις παρενοχληθεί 2-3 βήματα μετά. Γιατί έχει μεγάλη διαφορά.”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Άνευ προηγουμένου καβγάς και άγριο ξύλο στο Διαφάνι!

Survivor-Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το αποψινό αγώνισμα ασυλίας και η παίκτρια που αποχωρεί!

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”

Keywords
Τυχαία Θέματα