Στέφανος Κασσελάκης: Η αντίδραση του πατέρα του για την επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια με τον Tyler

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη. Μέσα σ’ όλα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξομολογήθηκε πως θέλει να κάνει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύντροφό του, Tyler McBeth, με τον οποίο είναι μαζί τέσσερα χρόνια και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

«Εγώ και ο Tyler,

ο Tyler και εγώ, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε πάντως να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η αντίδραση του πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη για την επιθυμία του να δημιουργήσει οικογένεια με τον Tyler

Μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή, η κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 συνάντησε τον πατέρα του, Θεόδωρο Κασσελάκη, ο οποίος ερωτήθηκε για τα όσα είπε ο γιος του στον Σταύρο Θεοδωράκη περί δημιουργία οικογένειας.

«Δεν παρακολούθησα τον Στέφανο στην ομιλία του. Έχω πάρα πολλά θέματα στην επιχείρησή μου και πρέπει να τρέξω. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Χαιρετισμούς στον κ. Λιάγκα», είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη που έδωσε ο γιος του στον Σταύρο Θεοδωράκη, τόνισε: «Δεν τα ξέρω εγώ αυτά. Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Εγώ ασχολούμαι με την επιχείρησή μου. Είμαι συμβιβασμένος με τις αποφάσεις του και τις σέβομαι. Νομίζω ότι είναι ικανός και έξυπνος και τα ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σουξές: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι για βιοποριστικούς λόγους»

Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μια στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση»

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό, ήμουν χάλια

Keywords
Τυχαία Θέματα