Στέφανος Τσιτσιπάς – Paula Badosa: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη για το ζευγάρι -Φωτογραφίες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν! Οι δυο τους μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον στις συνεντεύξεις που παραχωρούν, ενώ δημοσιεύουν αρκετά συχνά στα social media κοινά τους στιγμιότυπα.

«Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ καμία άλλη τόσο πολύ, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Paula και είμαι χαρούμενος, γιατί άκουσα το ίδιο και από εκείνη.

Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται

και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη. Θα ήταν λάθος αν αυτό δεν συνέβαινε, πολύ λάθος. Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας για την αγαπημένη του στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Εδώ και λίγο καιρό, μάλιστα, ο γνωστός τενίστας και η κοπέλα του έχουν δημιουργήσει ένα κοινό προφίλ στο Instagram με το όνομα  «tsitsidosa», καθώς φαίνεται πως σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν τη δημοτικότητά τους που αυξήθηκε μετά την γνωστοποίηση της σχέσης τους.

Αυτές τις μέρες, πάντως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, γεγονός που γνωστιοποίησαν μέσα από τον κοινό τους λογαριασμό, δημοσιεύοντας μερικές σχετικές φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω την σχετική τους ανάρτηση από το ταξίδι τους: 

View this post on Instagram

A post shared by @tsitsidosa


Διαβάστε ακόμα:

Σάκης Αρσενιού -Λαμπρινή Πλεύρη: Οι τρυφερές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους με τον γιο τους

Λάκης Γαβαλάς: «Τους εξευτέλισα με τη φυλακή που έκανα»

Σίσσυ Τουμάση – Το προξενιό της Ιουλίας: «Η Φιλιώ δεν είναι αυτό που δείχνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα