Στέλιος Κουδουνάρης: «Είχα πολλά διατροφικά θέματα, δεν είχαν να κάνουν με βουλιμικές τάσεις»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Στέλιος Κουδουνάρης κάθεται και πάλι σε μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του «My Style Rocks».

Πρόσφατα, ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το χρηματικό ποσό που έχασε μέσω τραπεζικής απάτης, το κεφάλαιο του έρωτα, αλλά και τα διατροφικά θέματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Είχα πολλά διατροφικά θέματα, αλλά δεν είχαν να κάνουν με βουλιμικές τάσεις», παραδέχτηκε στη

συνέντευξή του ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Σχετικά με το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχασε μέσω τραπεζικής απάτης, ο σχεδιαστής ρούχων ανέφερε: «Δεν διαχειρίζεται κάτι τέτοιο. Πράγματι έχασα ένα πολύ μεγάλο ποσό. Η τράπεζα, αποποιείται κάθε ευθύνη και δεν με προστάτεψε σε κανένα επίπεδο».

Για το κεφάλαιο του έρωτα, ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε ότι «έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Και οι έρωτες και οι φιλίες και οι καλοί συνεργάτες μου έχουν μάθει ότι κανείς δεν είναι τίποτα μόνος του και ότι κανείς δε μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο σχεδιαστής ρούχων μίλησε για το πώς μια σπείρα κατάφερε να αποσπάσει ένα πολύ σημαντικό χρηματικό πόσο από τον επαγγελματικό του τραπεζικό λογαριασμό.

«Ήμουν μια μέρα μόνος στο κατάστημά μου και με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν η κοπέλα από το φαρμακείο. Μου λέει έρχεται η αδερφή μου να πάρει το τάδε φόρεμά σου, δώσε μου τον λογαριασμό σου να σου βάλω τα 200 ευρώ και να σου στείλω την απόδειξη. Της δίνω τον λογαριασμό και κάποιους κωδικούς. Μπήκαν μέσα και σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό.

Τυχαία σταμάτησε όλο αυτό, ηλεκτρονικά δεν προστατεύθηκα πουθενά. Πήγε ένας κύριος που ήταν μέλος της σπείρας σε ένα υποκατάστημα στη Θήβα να ξεμπλοκάρει τους κωδικούς της κάρτας του. Έκανε σαματά και δόξα τω Θεώ η κοπέλα είδε στον λογαριασμό του το όνομά μου και όταν τον ρώτησε “τι σχέση έχετε με τον κύριο Κουδουνάρη;”, εκείνος είπε δεν τον ξέρω. Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής της τράπεζας και με ρώτησε αν έχω κάνει κάποιες μεταφορές στον τάδε κύριο και ότι μου έχουν αδειάσει τον λογαριασμό. Το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο.

Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από την τράπεζα, δεν ειδοποίησαν την Ασφάλεια. Η σπείρα είναι πάρα πολύ μεγάλη και επικίνδυνη, έχουν πάρει από επαγγελματίες μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Γιούλη Τσαγκαράκη: «Με απέρριπταν από τις δραματικές σχολές, είχα δώσει δύο και τρεις φορές»

Σαμπρίνα: «Άνδρας έχει σηκώσει χέρι πάνω μου κι έχω σηκώσει κι εγώ»

Γιάννης Βαρδής: «Δεν έχω αλλάξει τίποτα από τον πατέρα μου στο σπίτι και το στούντιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα