Στέλλα Ανδρεάδου-Survivor: Όσα αποκάλυψε για το περιστατικό ανάμεσα σε Ανδριώτου – Μαρτίκα

Στην εκπομπή «Love It» μίλησε σήμερα το μεσημέρι (3/6) η Στέλλα Ανδρεάδου!

Η φετινή παίκτρια του Survivor που αποχώρησε πριν από λίγα 24ωρα από το Survivor, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην αποχώρησή της, στο ειδύλλιο Ανδριώτου – Μαρτίκα αλλά και στο περιστατικό που τους απομάκρυνε.

«Ήταν σοκαριστικό όταν άκουσα ότι αποχωρώ, γι’ αυτό και δεν μπορούσα να μιλήσω, να αντιδράσω κτλ. Ήθελα τον χρόνο μου. Τώρα είμαι καλά. Η Μαίη φοβόταν να βγει στον τάκο εξ’ αρχής,

γι’ αυτό και ήθελε να δώσει εμένα. Με την Μαίη δεν ήμασταν ποτέ κοντά, οπότε με παραξένεψε ότι δεν περίμενε να την ψηφίσω. Πώς την παραξένεψε η ψήφος μου δεν ξέρω.

Υποσχέθηκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να προσέχω την Βρισηίδα Ανδριώτου, όμως εκείνη ήρθε κοντά με τον Σπύρο Μαρτίκα και με απομάκρυνε. Τη γοήτευε που ο Σπύρος νοιαζόταν για εκείνη, γιατί έτσι μεγάλωσε. Σταδιακά χτίστηκε. Από τη μεριά του Σπύρου, αυτό που έβλεπα εγώ ήταν πως ήταν τελείως διαφορετικός άνθρωπος, την κοιτούσε και έλιωνε.

Όταν τον είδα να την πλησιάζει στο αγώνισμα, εκείνη του είπε να φύγει και να μην την ακουμπάει. Αναρωτήθηκα γιατί αντέδρασε έτσι. Αν ο Σπύρος Μαρτίκας την είχε σπρώξει εκείνο το βράδυ, θα τους άκουγε όλο το νησί. Δεν θα άφηνε το περιστατικό να πάει να κοιμηθεί και το επόμενο πρωί να κάνει σκηνή. Αυτά τα δύο περιστατικά με κάνουν να σκεφτώ αν όντως η Βρισηίδα λέει αλήθεια ή θέλει να θυματοποιηθεί για κάποιον λόγο. Νιώθω ότι έχει χάσει τον εαυτό της», ανέφερε μεταξύ άλλων η Στέλλα Ανδρεάδου.

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Απαντά στο ενδεχόμενο παρουσίασης του All Star Survivor

Πρω1νό: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν κατά των χαρτορίχτρων – Η ανάρτηση με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μαυρίκιος Μαυρικίου για το Asia Express: «Υπήρξαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα