Στέλλα Μιζεράκη: Απάντησε για πρώτη φορά για την επανασύνδεση με τον εφοπλιστή πρώην της! Τι δήλωσε;

Πρόκειται για μια περσόνα που γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ. Ο λόγος για την Στέλλα Μιζεράκη, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το Power Of Love. Η Στέλλα κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, μέσα από τη σχέση που έκανε με τον συμπαίκτη της Πάνο Ζάρλα. Οι δυο τους κατάφεραν να αναδειχθούν οι μεγάλοι νικητές κερδίζοντας το μεγάλο

χρηματικό έπαθλο. Μάλιστα, στη συνέχεια ο σταθμός τους έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην παρουσίαση, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της καλοκαιρινής εκπομπής «Σκάσε και κολύμπα», ωστόσο τα νούμερα της AGB δεν ήταν ικανοποιητικά και το project ολοκληρώθηκε στα 33 επεισόδια. Προς έκπληξη όλων, η Στέλλα και ο Πάνος την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσα από τα social media επισημαίνοντας ότι πλέον διατηρούν μόνο φιλικές σχέσεις.

Δεκατέσσερις ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso έφερε τα πάνω – κάτω. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Στέλλα Μιζεράκη επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της Γιάννη Λεβεντάκη. Πρόκειται για τον εφοπλιστή που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι της τηλεόρασης του Αντ1, «Game Of Love». Το ζευγάρι έκανε κοινές διακοπές στη Καλαμάτα και αυτο επιβεβαιώθηκε μέσα από την κοινοποίηση παρουσίας που έκαναν στο ίδιο μέρος, χωρίς όμως να αναφέρουν πως είναι μαζί. Στόχος του ζευγαριού είναι κάνει σταθερά βήματα αυτήν τη φορά.

Επιπρόσθετα, η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Γιάννη Λεβεντάκη ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι «γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης». Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί στις δηλώσεις που έκανε για τη Στέλλα Μιζεράκη, ότι γιορτάζει της Μεταμορφώσεως λέγοντας: «Είχε πει και εκείνη, είχα πει και εγώ. Όταν είσαι σε μια σχέση και είσαι τσακωμένος ή οτιδήποτε, βγαίνουν αυτά. Από ότι καταλαβαίνω η Στέλλα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Στέλλα είναι εξαίρετο παιδί και όποιος δεν πρόλαβε να την καπαρώσει είναι κρίμα. Ίσως λοιπόν να την πάρω εγώ».

Μετά το εν λόγω δημοσίευμα η Στέλλα Μιζεράκη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στο δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα και μίλησε για το γεγονός. Εντούτοις, η πρώην παίκτρια του Power Of Love δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε την επανασύνδεση.

«Βγήκε αυτό το δημοσίευμα πως είμαι πάλι με τον Γιάννη Λεβεντάκη. Το είδα και εγώ η αλήθεια είναι. Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχουμε καλές σχέσεις με τον Γιάννη. Το αν υπάρχει επανασύνδεση αυτό αφορά εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι full ερωτευμένοι

Keywords
Τυχαία Θέματα