«Στη “Λάμψη” φορούσα περούκα γιατί είχα πάει φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κωνσταντάκη, παραχώρησε σήμερα (01/02) ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη «Λάμψη», για  συνεργασία του με τον Armani, αλλά και για την οικογένειά του.

Ο ίδιος δήλωσε στην αρχή για τη «Λάμψη»: «Η Λάμψη έκανε καλό στην καριέρα μου. Κινήθηκα δικαστικά εναντίον της Λάμψης, δεν με βοήθησε το σωματείο, μερικοί με θεώρησαν τρελό. Έχω κερδίσει 2 δικαστήρια και τώρα πάμε Άρειο Πάγο. Δεν παίρναμε καλά χρήματα στην Λάμψη αλλά λόγω

της ακροαματικότητας μας έδωσαν παραπάνω χρήματα. Σε κάποιες σκηνές φορούσα περούκα, γιατί είχα πάει φαντάρος και μου είχαν κόψει το μαλλί».

Για τη συνεργασία του με τον Τζόρτζιο Αρμάνι, αποκάλυψε: «Είχα δουλέψει με τον Τζόρτζιο Αρμάνι στο Μιλάνο. Άργησα να πληρωθώ κι έμεινα στον δρόμο, πήγαινα και πλενόμουν και ξανακοιμόμουν έξω. Στην Ιταλία τρεφόμουν με τα μπισκοτάκια που έδιναν κέρασμα με τον καφέ».

Για τη σύζυγό του, αλλά και την πατρότητα, είπε: «Με την σύζυγό μου έχουμε 18 χρόνια διαφορά ηλικίας, μαθαίνω από εκείνη, γνωριστήκαμε στο μαγαζί μου. Έχω τρία παιδιά, η πατρότητα με έκανε πολύ τρυφερό και από την άλλη πολύ σκληρό με τους ανθρώπους. Κάνω τα πάντα για τα παιδιά κι αν δεν το κάνεις δεν γεύεσαι τίποτα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Ηλίας Γκιώνης: Μήνυση κατά του ακτιβιστή από τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Αστυνομικών

Νίκος Μουτσινάς: Η άρνηση του παρουσιαστή να εμφανιστεί ο Βαλάντης στην εκπομπή του

Πάνος Νάτσης: Η τελευταία επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία -Πού θα γίνει τελικά

Keywords
Τυχαία Θέματα