Στην περίπτωση της Messinian Spa, ό,τι λάμπει…είναι χρυσός!

Το καλοκαίρι έφτασε και η αγαπημένη μας Messinian Spa φέρνει τα απόλυτα beauty items για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, χαρίζοντάς μας την πιο λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Ανακάλυψε και εσύ τα must have προϊόντα του καλοκαιριού και ζήσε μέρες και νύχτες σαγηνευτικού αρώματος και αξεπέραστης λάμψης!

BRONZE SHIMMERING DRY OIL – 100ML

Αυτό το ελαφρύ λάδι σώματος θα δώσει στο δέρμα σας ένα λαμπερό

μπρονζέ αποτέλεσμα, που κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος, ενώ το αισθησιακό του άρωμά του λευκών λουλουδιών θα σας μεταφέρει σε μία ειδυλλιακή παραλία.

Με σύνθεση από ΠΟΠ βιολογικό ελαιόλαδο Καλαμάτας, έλαιο βερίκοκου,αμυγδαλέλαιο, έλαιο καρότου, λάδι καρύδας, εκχύλισμακαρυδιού, έλαιο argan και ιριδίζοντες παράγοντες, τα οποία θα θρέψουν,ενυδατώσουν,απαλύνουν και φωτίσουν το δέρμα σας.

Απορροφάται εύκολα και είναι μη λιπαρό. Η χρήση του αναδεικνύει το φυσικό μαύρισμα αλλά επίσης ενισχύει τη διαδικασία μαυρίσματος κατά την έκθεση στον ήλιο, χάρη στην σύνθεση του με έλαια καρότου, καρύδας, καρυδιού και βερίκοκου.

EVERLASTING YOUTH SHIMMERING DRY OIL
Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος 

Χρυσαφένιο, αισθησιακό, πολυτελές. Αυτό το ελαφρύ, ξηρό λάδι σώματος διαθέτει ένα ουράνιο, γλυκό άρωμα, που θα ανυψώσει τις αισθήσεις σας, θα δώσει στο δέρμα σας λάμψη και θα βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητά του. Περιέχει έλαιο ελίχρυσου, γνωστό για τη συμβολή του στην αναγέννηση των ιστών του δέρματος και στην καθυστέρηση των σημαδιών γήρανσης.

Με ΠΟΠ ελαιόλαδο Καλαμάτας, βασιλικό πολτό, έλαιο βερίκοκου, αμυγδαλέλαιο,έλαιο αργκάν και λαμπυρίζουσα χρυσόσκονη, συστατικά τα οποία θρέφουν, ενυδατώνουν, απαλύνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα σας. Απορροφάται εύκολα και είναι μη λιπαρό.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΧΩΡΙΣ PARABENS
ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΖΩΑ

Περισσότερες πληροφορίες στο www.messinianspa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα