Στο μακιγιάζ απλά ακολούθησε το ένστικτό σου

Τι μας ταιριάζει όσο αφορά το μακιγιάζ το γνωρίζουμε μόνο οι ίδιες. Φέτος το Φθινόπωρο ακολουθούμε το ένστικτο μας και όλα θα πάνε καλά. Φυσικά θα χρειαστεί να μπουν στο νεσεσέρ μας και τα σωστά προϊόντα που δεν είναι άλλα από τη νέα συλλογή της Erre Due.

Ονομάζεται Pure Instict και αφηγείται μια ιστορία ομορφιάς. Τη δική μας ιστορία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Εκείνη που φωνάζει τη μοναδικότητα μας. Εμείς θα κάνουμε τη διαφορά, με τους δικούς μας συνδυασμούς και ύφος.

Κάθε

προϊόν ξεχωριστά θα ενώνει το παζλ και όλα μαζί θα μας κάνουν να νοιώσουμε αυτοπεποίθηση!

Ας τα δούμε λοιπόν γιατί θα είναι οι πρωταγωνιστές της σεζόν:

Draping Color Palette: Επιστρέφει δυναμικά με νέες, γήινες αποχρώσεις και γίνεται αναπόσπαστο μέρος του γλυκού, χειμερινού μακιγιάζ. Σμιλεύει, δίνει χρώμα και διακριτική λάμψη στο πρόσωπο και τα ζυγωματικά, τονίζοντας τις γωνίες του προσώπου, ενώ παράλληλα προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα. Τεχνική draping, με 3 μόλις βήματα.

Matte Liquid Eye Liner: Yγρό eye liner, για το απόλυτο matte, extra black αποτέλεσμα κάνει τη γραμμή του eye liner πιο εύκολη από ποτέ. Η ειδική του μύτη εξασφαλίζει ακρίβεια στην εφαρμογή και τη δημιουργία λεπτών ή dramatic looks, ενώ η σύνθεσή του δεν μουτζουρώνει, δεν ξεθωριάζει και αντιστέκεται στον ιδρώτα. Απίστευτη διάρκεια, για αναλλοίωτο μακιγιάζ έως και 10 ώρες.

Panoramic Lashes Mascara: Για απόλυτο μήκος, απίστευτη καμπύλη στις βλεφαρίδες και πανοραμικό αποτέλεσμα. Η κρεμώδης σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με Βιταμίνες C, Ε και εκχύλισμα ελιάς, προσφέρει στις βλεφαρίδες ενυδάτωση, ελαστικότητα και μεγάλη διάρκεια. Extra black αποτέλεσμα, ανθεκτικότητα στο νερό και βουρτσάκι σιλικόνης για εύκολη εφαρμογή.

Perfect Brow Powder: Πούδρα φρυδιών με λεπτή υφή που γεμίζει ομοιόμορφα τα κενά για καλοσχηματισμένα φρύδια και φυσικό, ματ αποτέλεσμα. Με ειδικά σχεδιασμένο πινέλο για ευκολία στη χρήση και ακρίβεια στο σχηματισμό των φρυδιών.

Water-Resistant Eye Shadow: Αδιάβροχες σκιές ματιών σε μορφή κρέμας με έντονη απόδοση χρώματος και satin τελείωμα. Χάρη στη σύνθεσή τους, δεν μαζεύουν στις πτυχώσεις του βλεφάρου, προσφέρουν ομοιόμορφη κάλυψη και λάμψη. Απλώνονται εύκολα και έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια.

Perfect Matte Lipstick: Tο απόλυτο ματ κραγιόν που προσφέρει εξαιρετικά απαλή υφή και πλούσια απόδοση χρώματος. Περιέχει βούτυρο από άγριο μάνγκο για αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα χείλη και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί. Τρεις απολαυστικές αποχρώσεις εμπλουτίζουν τη σειρά αυτό το χειμώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Meghan Markle δημιούργησε το πιο περίεργο beauty trend!

Ναι υπάρχουν celebrities που δεν έχουν βάψει ποτέ τα μαλλιά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα