Στο νοσοκομείο Ελληνίδα ηθοποιός -Ματαιώνεται η παράσταση που συμμετέχει

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου βρέθηκε η Νάστια Βραχάτη.

Η ηθοποιός που συμμετέχει στην παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» και αυτή την περίοδο κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, είχε ένα μικρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και να ματαιώνεται η παράσταση.

Την είδηση για το ατύχημα της ηθοποιού γνωστοποίησε ο συνάδελφός της, Νίκος Ορφανός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία

και ένα βίντεο της Νάστιας Βραχάτη μέσα από το νοσοκομείο και έκανε γνωστό πως η παράσταση ματαιώνεται για τις επόμενες ημέρες λόγω του ατυχήματός της.


«Ματαίωση παραστάσεων για τον Κατά Φαντασίαν Ασθενή μας:

Με λύπη μας ανακοινώνουμε πως η αποψινή παράσταση μας στη Λάρισα, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, δε θα πραγματοποιηθεί. Ακολούθως και οι παραστάσεις μας στις Συκεές 23, τα Γιαννιτσά 24 και το Βόλο στις 25/8.

Εχθές το βράδυ, η ηθοποιός μας, η Νάστια Βραχάτη, τραυματίστηκε απρόσμενα στον αστράγαλο και ακόμη βρίσκεται σε εξέταση στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Η κατάσταση της δεν είναι λειτουργική για να πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις. Η διάγνωση είναι διάστρεμμα και θα χρειαστεί να τοποθετηθεί νάρθηκας για μία εβδομάδα τουλάχιστον.

Το θέατρο είναι ευαίσθητο, γιατί βασίζεται στους ανθρώπους του και οφείλει να στέκεται πάντα δίπλα τους.

Εδώ βλέπετε τη Νάστια μας, που μεταφέρεται στα χέρια, στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Καρπενησίου.

Της ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να είναι κοντά μας!

Ευχαριστούμε τους θεατές μας για την κατανόηση, αλλά αυτά είναι ανθρώπινα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Ορφανός.

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά δημόσια σε follower για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Νικολέττα Ράλλη: Ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη βάπτιση της κόρης της -Το μήνυμά της

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για τον γιο της -«Έχω βάλει την προηγούμενη ζωή μου στην άκρη»

Keywords
Τυχαία Θέματα