Στούντιο 4: Πρεμιέρα για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Την πρώτη «καλησπέρα» της σεζόν είπαν στους τηλεθεατές της ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από το πλατό τους στο «Στούντιο 4». Η καθημερινή εκπομπή έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας 29/8, με τους παρουσιαστές να διηγούνται ιστορίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Κατακαλόκαιρο βέβαια, 29 Αυγούστου! Μία που έβαλες την πετσέτα

στην άμμο και την τίναξες και μία που ήρθαμε. Μας λείψατε!», είπε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Τότε, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόσθεσε: «Εγώ ακόμα στα πλυντήρια είμαι», εννοώντας που εξακολουθεί να πλένει τα ρούχα που φορέθηκαν στις διακοπές.

Στη συνέχεια, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκαν στις απόπειρες που έκαναν να ξεκινήσουν δίαιτα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ωστόσο αυτές δεν απέδωσαν καρπούς, αφού συνεχώς ερχόντουσαν αντιμέτωποι με γλυκούς πειρασμούς. Μάλιστα, ακολούθησε ένας επικός διάλογος με πρωταγωνίστρια μία… κρέπα.

Λίγο πριν περάσουν στην κανονική ροή της εκπομπής, οι δύο παρουσιαστές θύμισαν στους τηλεθεατές πως φέτος το «Στούντιο 4» θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός -Μαρία Πρωτόπαππα: Επέστρεψε στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου -Φωτογραφία

 Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό, αρκεί ο σκηνοθέτης να…»

 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αντιδήμαρχος Ζίτσας για την κακοποίηση γαϊδάρου

Keywords
Τυχαία Θέματα