Συγκινεί η Μαρία Καβογιάννη: «Νιώθω ότι δεν έχω χάσει τη μητέρα μου, την κουβαλάω μέσα μου»

Η Μαρία Καβογιάννη έδωσε συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα της. Η μητέρα της γνωστής ηθοποιού έχει «φύγει» από τη ζωή, γεγονός που τη στιγμάτισε. Ωστόσο, η Μαρία Καβογιάννη παραδέχτηκε ότι νιώθει σαν να βρίσκεται κοντά της.

Μιλώντας γι’ αυτή την απώλεια, η ηθοποιός δήλωσε: «Η Φουρκέτα της Γκασούκα συνέπεσε με πολύ σημαντικά προσωπικά θέματα και έχανα και τη μητέρα μου εκείνη την περίοδο… Ήταν για μένα πολύ σημαντική στιγμή. Το γεγονός ότι έχασα τη μαμά μου με έκανε πιο ευαίσθητη

και με δυνάμωσε. Νιώθω ότι δεν την έχω χάσει, νιώθω ότι υπάρχει. Ένιωσα ότι πρόλαβε να δει όσα έκανα και θέλω να σου πω ότι σε κάθε έργο την κουβαλάω συνέχεια μέσα μου».

Και συνέχισε: «Τη σκέφτομαι συνέχεια, ειδικά στο “Τρίτο Στεφάνι” νιώθω σαν να το βλέπει γιατί ήταν η δική της εποχή, ήταν δικές της οι αναμνήσεις και νιώθω σαν να της το απευθύνω κάθε βράδυ. Γίνομαι η μαμά μου ως μαμά. Καταρχάς μοιάζω πάρα πολύ μαζί της, έχω πολλά στοιχεία της από μικρές κινήσεις μέχρι και συμπεριφορές».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο φημολογούμενος σύντροφός της μπαίνει στο Survivor

 Ανδρέας Αθανασόπουλος: Ερωτευμένος ο πρώην παίκτης του GNTM – Το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά

 The Black Bachelor: Ξεσπούν οι σεναριογράφοι κατά του Μήτση – «Απαράδεκτο, του επιστρέφω το δηλητήριο»

Keywords
Τυχαία Θέματα