Συγκινεί η Ναταλί Κάκκαβα: «Ένα μόνο θα σου ζητάω λοιπόν, πάρε τηλέφωνο όταν φτάσεις…»

Με κομμένη την ανάσα και σκυμμένο το κεφάλι παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες τις εξελίξεις στα Τέμπη, μετά τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, που είχε ως αποτέλεσμα να «σβήσουν» δεκάδες άνθρωποι.

Η λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει ώρα με την ώρα, σκορπίζοντας τη θλίψη και βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές των θυμάτων, που ούτε μπορούσαν να φανταστούν πως θα χάσουν τα παιδιά τους μέσα σε ένα βαγόνι.

Η Ναταλί Κάκκαβα παρακολουθεί την επικαιρότητα και είναι συγκλονισμένη

απ’ όσα έχουν συμβεί. Η γνωστή παρουσιάστρια – που είναι μητέρα δύο παιδιών – στέκεται στο πλευρό των γονέων που θρηνούν τα παιδιά τους και μοιράζεται τις σκέψεις της μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava)

Η συγκινητική ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα:

«Δεν ξέρω εάν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το συναίσθημα ενός γονέα, όταν βρίσκεται στην αγκαλιά του παιδιού του. Συναίσθημα πληρότητας, και απόλυτης αγάπης… Σε κοιτάζω και το μόνο που εύχομαι είναι να είσαι καλά… Δεν ξέρω αν ο κόσμος που σε έφερα να ζήσεις είναι καλός? Αν είναι ασφαλής?

Αναρωτιέμαι τι θα κάνω όταν θα μου ζητήσεις για πρώτη φορά να βγεις μόνος σου βόλτα.. Ήδη αγωνιώ… Όταν θα γνωρίσεις την κοπέλα σου και θα μου ζητήσεις να πας το πρώτο σου ταξίδι μαζί της… Όταν ίσως περάσεις στο πανεπιστήμιο και έρθεις να μας επισκεφτείς σε κάποια αργία… Ξέρω πως τώρα ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα..
Γιατί σε έχω κοντά μου. Ασφαλή στην αγκαλιά μου..

Όταν όμως ανοίξεις τα φτερά σου και θα θελήσεις να πάρεις τη ζωή στα δικά σου χέρια,οι ώρες θα περνάνε εφιαλτικά αργά μέχρι να βεβαιώνομαι κάθε φορά ,πως θα έχεις γυρίσει σπίτι σου… Ένα μόνο θα σου ζητάω λοιπόν..
Πάρε τηλέφωνο όταν φτάσεις…

Κουράγιο σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους που έχασαν τους αγαπημένους τους στην ανείπωτη αυτή τραγωδία.. Το κενό αυτής της αγκαλιάς δεν αναπληρωνεται με τίποτα».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει η Ελένη Τσολάκη για τα Τέμπη: «Κάθε βδομάδα σ´ εκείνον τον σταθμό, να περιμένω τη δική μου μανούλα…»

 Τέμπη – Κατερίνα Δαλάκα: Συγκινεί το «αντίο» στην 34χρονη από την Κατερίνη που σκοτώθηκε

 Κώστας Μπακογιάννης: Φάκελος με σφαίρα και απειλητικό μήνυμα στο γραφείο του

Keywords
Τυχαία Θέματα