Συγκινεί ο Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα με νικήσει ο καρκίνος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκούντ» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας δήλωσε: «Πέρασα έναν καρκίνο σκληρό στους λεμφαδένες το καλοκαίρι του 2009 αλλά ποτέ δεν

πίστεψα ότι θα με νικήσει. Του έλεγα, “θα σε νικήσω εγώ”. Τον είχα σαν μια οντότητα μπροστά μου, σαν να υπήρχε ένας άνθρωπος κακός που θέλει να μου πάρει το κεφάλι. Του έλεγα, “δεν θα με φας εσύ αλλά εγώ”. Αυτό με συνόδευσε σε όλη την προσπάθεια της θεραπείας.

Από παιδί έχω κρεμάσει την γούνα μου στο καρφί. Είμαι έτοιμος για όλα. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε χωρίς γονείς, στη συνέχεια σαν επαγγελματίας έχω πάει τουλάχιστον σε τριάντα πολέμους σαν ανταποκριτής, έχω μιλήσει με τον θάνατο και έχω δει συναδέλφους να σκοτώνονται δίπλα μου και εγώ να την γλιτώνω».

Στο τέλος, πρόσθεσε: «Έχω την άποψη ότι υπάρχει μια επόμενη ζωή από αυτήν που ζούμε και όταν πεθαίνουμε, τελειώνει το σώμα μας αλλά η ψυχή πάει σε μια άλλη διάσταση. Δεν φοβήθηκα ότι θα πεθάνω από τον καρκίνο και δεν έπρεπε να τον φοβηθώ τον θάνατο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Δέσποινα Βανδή: Χαλαρή βόλτα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη στα Νότια Προάστια -Φωτογραφίες

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: «Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια από τις γυναίκες που έχω εμμονή»

Σοκάρει η Ηρώ Μουκίου: «Κινδύνεψα, είχα μία περίπτωση διάγνωσης όγκου στη σπονδυλική στήλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα