Συγκινήθηκε on air η Κατερίνα Καραβάτου: «Έχουμε περάσει πολλά πράγματα μαζί»

Την Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου». Οι δύο γυναίκες έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αιτία και αφορμή γι’ αυτή την on air συγκίνηση στάθηκαν τα λεγόμενα της Κλεοπάτρας Πατλάκη και του Δημήτρη Σαράντου, με τους οποίους η παρουσιάστρια έκανε ραδιοφωνική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη

κι έπειτα κατέβηκαν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν την πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Aυτοί οι δυο άνθρωποι είναι για μένα η μεγάλη μου αρχή. Την Κλεοπάτρα την βλέπω από κοντά, τον Δημήτρη δεν έχω την ευκαιρία να τον δω – λόγω προγραμμάτων – τόσο όσο θα ήθελα και μιλάμε στα τηλέφωνα πιο πολύ. Είναι όμως μέσα μου, όπως είπε και η Κλεοπάτρα, εκλεκτικές συγγένειες και είναι οι δύο άνθρωποι μου αυτοί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Πόσο χαίρομαι που έχουμε έρθει μαζί και 20 χρόνια μετά είναι τόσο καλά οι δυο τους και… δεν ξέρω, είμαι πολύ περήφανοι για αυτούς! Πάρα πολύ! Πολύ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με τον ερχομό τους στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, η Κατερίνα Καραβάτου περιέγραψε: «Έχουμε περάσει πάρα πολλά πράγματα μαζί με την Κλεοπάτρα και τον Δημήτρη. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω πόσα πολλά πράγματα, τόσο αστεία όσο και πολύ σοβαρά, μας έχουν δέσει. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ όταν ήρθαμε στην Αθήνα.

Ήρθαμε με μια τρομερή άγνοια κινδύνου και καταλάβαμε ξαφνικά ότι η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο πραγματικά δεν το ξέρουμε. Χρειάστηκε αγώνας και υπομονή για να μπορέσουμε μετά να το κάνουμε όπως νομίζαμε ότι εμείς θα μπορούσε να έχει γίνει και ευτυχώς τα καταφέραμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Μπόμπα: Τρεις γενιές σε μια φωτογραφία! «Σ‘ευχαριστώ Θεέ μου, που με έκανες μαμά»

 Ρούλα Ρέβη: «Γυναίκες σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με τον Αποστόλη Τότσικα»

 Μαρία Σολωμού: Η ημίγυμνη φωτογραφία 18 χρόνια πριν με τον νεογέννητο τότε γιο της -«Κούραση, πανικός, νεύρα, συγκίνηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα