Συγκλονίζει η Ελπίδα: Ο θάνατος του συζύγου στα χέρια της και το έμφραγμα που απείλησε τη ζωή της

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προέβη η Ελπίδα καλεσμένη στο Πρω1νό, καθώς μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της αλλά και το έμφραγμα που η ίδια υπέστη ένα μήνα μετά τον χαμό του αγαπημένου της.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Ελπίδα είπε στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα: «Αυτά είναι πολύ δυσάρεστα και δεν νομίζω ότι αφορούν τον κόσμο. Είναι 1,5 χρόνος που έχασα τον άνδρα μου. Στις 3 Ιουλίου του 2020 τον έχασα και στις 4 Αυγούστου έπαθα το έμφραγμα. Ένα μήνα μετά. Από μεγάλο στρες και πίεση το έπαθα. Ανέβασα πίεση ξαφνικά. Συνέβη ένα περιστατικό σχετικά με

οικονομικά θέματα και θέματα τραπεζών και πιέστηκα».

Εξηγώντας πώς συνέβη το έμφραγμα ανέφερε: «Ήμουν μόνη μου στο σπίτι, αλλά ευτυχώς ήρθε η κοπέλα που με βοηθά. Ένιωθα έναν πόνο που νόμιζα ότι είναι μυικός. Ο άντρας μου έπεσε στα χέρια μου και τον κράτησα την ώρα που πέθανε. Έπαθε ανακοπή και τον κρατούσε μη ξέροντας ότι πέθανε. Του έλεγα “περίμενε, περίμενε”. Ήταν τραγικές στιγμές, δεν θέλω να τις θυμάμαι».

Τέλος, η Ελπίδα περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο νοσοκομείο: «Πονούσα και μπρος και πίσω, ήταν ένας περίεργος πόνος. Πήρα αμέσως τον γιατρό μου, ήρθε η κοπέλα που με βοηθάει, ήταν όλα να γίνουν για να επιβιώσω. Η κοπέλα μου είπε να μου πάρει την πίεση, ήταν στον Θεό, δε έδειχνε το πιεσόμετρο. Πήρα αμέσως τον καρδιολόγο μας και μου λέει σου στέλνω αμέσως ασθενοφόρο. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχα. Πήγα στο νοσοκομείο, δεν φαντάστηκα τι μπορεί να έχω… Πονούσα πολύ, ίδρωνα…

Ό,τι έγινε, έγινε. Τα παιδιά μου βρίσκονταν κάτω και με περίμεναν. Πέρασε καμιά ώρα για να συνέλθω. Μου έκαναν μορφίνες για να συνέλθω από τον πόνο. Ήταν τραγικό. Τα άκουγα όλα όσα έλεγαν. Ήμουν ξύπνια. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου απλά σκέφτηκα τα παιδιά μου. Τώρα είμαι μια χαρά, είμαι θηρίο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Πρω1νό: «Θα κινηθώ νομικά κατά του Ορφέα Παπαδόπουλου αν…»

 Γιάννης Μόρτζος στο Πρω1νό: «Ο βιασμός ξεκινά από την απειλή με μαχαίρι και φτάνει στην απλή ενόχληση που έχει και λίγο χιούμορ»

 Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Στην αρχή σοκαρίστηκα, όταν η αδερφή μου μας είπε ότι είναι ομοφυλόφιλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα