Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου για τον μπαμπά της: «Τον θρήνησα όταν μου είπε ότι δε θα πάει στη δουλειά»

Η Εριέττα Κούρκουλου παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και στη Νίκη Λυμπεράκη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πατέρα της και αείμνηστο ηθοποιό, Νίκο Κούρκουλου.

Η πρόεδρος του «Save a Greek Stray» περιέγραψε τον πατέρα της μέσα από τα δικά της μάτια, ενώ αποκάλυψε τη στιγμή που κατάλαβε πως η αντίστροφη μέτρηση για

τον μπαμπά της έχει ξεκινήσει και «λύγισε». Η Εριέττα Κούρκουλου του είχε πολύ μεγάλη αδυναμία, συνεπώς το κενό που άφησε πίσω του είναι τεράστιο.

Η Εριέττα Κούρκουλου για τον μπαμπά της, Νίκο Κούρκουλο

«Είχα έναν μπαμπά, ο οποίος ήταν πολύ κάθετος στο να μην δημιουργηθεί αυτή η φούσκα, που θα μπορούσε εύκολα να δημιουργηθεί γύρω μας. Ήταν ένας άνθρωπος που μου μιλούσε πολύ και για πράγματα που δεν θα μιλούσε κανείς στα παιδιά», είπε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου για τον μπαμπά της και συνέχισε:

«Είχε άγχος για το αν θα γίνω καλός άνθρωπος, φυσιολογικός άνθρωπος, να μου πει τι έπρεπε να προσέχω – ήμουν πέντε ετών τότε.Ο ίδιος ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία του και είχε άγχος να προλάβει να μου δώσει κάποια μαθήματα, τα οποία δυστυχώς ήξερε ότι δεν θα είναι εκεί να τα δώσει όταν θα ήταν η ώρα».

Όταν η συζήτηση πήγε στην ασθένειά του, η Εριέττα Κούρκουλου εξομολογήθηκε πως η επίσημη διάγνωση των γιατρών για την ασθένεια του πατέρα της έγινε όταν εκείνη ήταν έξι ετών. Ο Νίκος Κούρκουλος έδωσε μια σκληρή μάχη αλλά δεν τα κατάφερε.

«Είχε γίνει μία διάγνωση αρκετά χρόνια πριν “φύγει” από γιατρούς εδώ στην Ελλάδα. Ήταν άρρωστος για πολλά χρόνια. Στα έξι μου ήταν η επίσημη διάγνωσή του και μετά συνέχισε να παλεύει για πολλά χρόνια. Ο πατέρας μου ήταν πολύ δίκαιος, αφοπλιστικά ειλικρινής και πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος και πατέρας. Δεν αμφέβαλα ποτέ για το αν είμαι προτεραιότητά του, το έκανε ξεκάθαρο».

Η Εριέττα Κούρκουλου για τη στιγμή που κατάλαβε πως ο μπαμπάς της θα «φύγει» από τη ζωή

Παράλληλα, η Εριέττα Κούρκουλου ανέφερε πώς κατάλαβε ότι η κατάσταση του μπαμπά της ήταν μη αναστρέψιμη μία εβδομάδα πριν πεθάνει και είχε ένα μεγάλο ξέσπασμα.

«Το περίεργο είναι ότι εγώ κατάλαβα ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο το βράδυ που αποφάσισε ότι δεν θα πάει την επόμενη ημέρα στη δουλειά. Πρέπει να ήταν μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό του. Δεν φαινόταν η ασθένειά του, ήταν ένας άνθρωπος πολύ υπερήφανος και το κάλυπτε καλά.

Εμφανισιακά δεν είχε χάσει τα μαλλιά του, δεν είχε σκληρή εικόνα. Όταν μου είπε αυτή τη φράση, εκεί έκανα το μεγάλο μου ξέσπασμα. Εκεί θρήνησα εγώ τον πατέρα μου. Κατάλαβα ότι για να μην πηγαίνει στη δουλειά, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα», είπε η Εριέττα Κούρκουλου συγκινώντας.

Διαβάστε ακόμα:

 Josephine: «Ο Νίνο δε με ζηλεύει, εγώ ζηλεύω λίγο»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική -Όλη η αλήθεια για την υγεία της

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μού είπε ότι μπορεί να μην κρατήσω το παιδί, έπαθα σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα