Συγκλονίζει η Λουκία Πιστιόλα: «Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (09/12) η Λουκία Πιστιόλα στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε ένα σοκαριστικό γεγονός που αφορά την κακοποίηση μιας φίλης της.

«Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ ριάλιτι, είναι ανατριχιαστικά πράγματα για μένα αυτά. Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης αδελφικής μου φίλης, μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει. Τη χτύπησε! Στην αστυνομία που κατήγγειλα το γεγονός, οι αστυνομικοί ζητούσαν αποδείξεις,

αδιαφορούσαν και ειρωνευόντουσαν τη φίλη μου, ότι τι του έκανε και τη χτύπησε.

Υπάρχει όλο αυτό και από την άλλη βλέπουμε το The Bachelor, που διάφορες γυναίκες, ως χαρέμι, προχωράνε μπροστά στον σουλτάνο για να τις επιλέξει. Είναι ανατριχιαστικό», δήλωσε αρχικά η Λουκία Πιστιόλα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τους καλούς της φίλους, Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη: «Ήμασταν φίλοι από πριν παντρευτούμε. Μείναμε έγκυοι μαζί, τα παιδιά μας μεγάλωσαν σαν αδέρφια. Γεννήσαμε μαζί, εγώ 23 Δεκεμβρίου και σε πέντε μέρες ήρθε και η Ναταλία στο ίδιο μαιευτήριο.

Μάλιστα, τη μέρα που γεννήθηκε η Ηρώ, ο Γιάννης έκλεινε συμβόλαιο με τους Απαράδεκτους. Ο Γιάννης και η Ναταλία είναι από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω, είναι φίλοι ζωής».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης – Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτοί είναι οι θάλαμοι που κρατούνται στις φυλακές Τριπόλεως

Νότης Σφακιανάκης: Συντετριμμένος από την αυτοκτονία του συνεργάτη του – Η ανάρτηση στα social media

Φάνης Μουρατίδης: Η απάντηση για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Keywords
Τυχαία Θέματα