Συγκλονίζει η Μαρία Κατσανδρή: «Έχουν αποπειραθεί να με βιάσουν στα 19 μου»

Η Μαρία Κατσανδρή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Happy Day».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ προχώρησε και σε μία σοκαριστική παραδοχή, πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ήταν 19 ετών.

«Έχω δεχθεί πολλές κακές συμπεριφορές. Λεκτική, σωματική βία. Εγώ

δεν ήμουν ένα ήσυχο κορίτσι. Ήμουν ένα άγριο κορίτσι. Έχω δώσει ξύλο, κλωτσιές. Έχω ρίξει κάτω γραφεία επειδή μου φέρθηκαν βίαια» αποκαλύπτει η Μαίρη Κατσανδρή και προσθέτει: «Μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση. Έχουν αποπειραθεί να με βιάσουν όταν ήμουν 19 χρονών. Όμως δε μπορούν όλοι οι άνθρωποι να συμπεριφερθούν έτσι. Δε μου άφησε κανένα απωθημένο, στον άλλον άφησε. Ξανασυναντηθήκαμε με αυτόν και ήταν σαν βρεγμένη γάτα. Ένας σκύλος με την ουρά στα σκέλια και πολύ χαίρομαι», είπε αρχικά η Μαίρη Κατσανδρή.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Alpha: «Η πρόταση μου ήρθε ουρανοκατέβατη. Έβλεπα το trailer και είπα γιατί να μην είμαι κι εγώ σε αυτή τη σειρά; Δεν με πειράζει που υποδύομαι τη γιαγιά. Μου αρέσει που μεγαλώνω. Αισιοδοξώ, ελπίζω και αγωνίζομαι».

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο κύκλος της τηλεόρασης έκλεισε για μένα»

Κώστας Τσουρός: Ξεσπά κατά του GNTM -«Βγαίνει ο Σωφρονίου και λέει ότι σβήνουν το body shaming, είναι τουλάχιστον ψωνίστικο»

Άνδρη Θεοδότου: Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της -«Απαγορευόταν να έχουμε σχέση μεταξύ μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα