Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχα 2 επιθανάτιες εμπειρίες»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα άνοιξε την καρδιά της στον Κωνσταντίνο Καμέα στην εκπομπή «Status» και μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε και νίκησε ενώ αποκάλυψε πως είχε δύο επιθανάτιες εμπειρίες. Η γνωστή ηθοποιός αρχικά εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να ξεπεράσει την κατάθλιψη και έπειτα περιέγραψε τις επιθανάτιες εμπειρίες που έζησε.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα ανέφερε χαρακτηριστικά για την κατάθλιψη: «Την κατάθλιψη την πέρασα και τη νίκησα. Μπορώ να στην ορίσω κιόλας την κατάθλιψη: Όταν αποσυνδέεσαι από την πραγματικότητά σου οδηγείσαι στην κατάθλιψη. Πήγα σε LNP,

έκανα τους κύκλους, έκανα σεμινάρια επικοινωνίας, αφθονίας, άρχισαν να ψάχνομαι γιατί κάτι έπρεπε να κάνω για τον εαυτό μου και το παιδί μου. Ανακάλυψα τη σωματική ψυχοθεραπεία. Ό,τι δίνω και το μοιράζομαι είναι ό,τι έχω κάνει η ίδια στον εαυτό μου πρώτα».

Συνεχίζοντας τον λόγο της, η Ματθίλδη Μαγγίρα περιέγραψε τις επιθανάτιες εμπειρίε της: «Είχα δύο επιθανάτιες εμπειρίες επίσης. Έχω δει τον θάνατο κατάματα. Η ουσία είναι ότι τη στιγμή που αποφασίζεις ότι φεύγεις, βιώνεις μια απίστευτη γαλήνη, μία απίστευτη ηρεμία, δεν υπάρχει κανένας φόβος και ευτυχώς ήμουν τυχερή και αυτό το έζησα και είδα ότι ο θάνατος τελικά δεν είναι αυτό το φοβιστικό πράγμα που έχουμε όλοι στο κεφάλι μας. Είναι τόσο ήρεμο».

Διαβάστε ακόμα:

 Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η γνωριμία με τον Γιώργο Σαμαρά και η εξομολόγηση για την κόρη τους

 Ρούλα Ρέβη: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε το σχολείο της στα 17

 Η Γη της Ελιάς: Δε φαντάζεστε ποιος γνωστός τραγουδιστής εισβάλλει στη σειρά

Keywords
Τυχαία Θέματα