Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και η μάχη με τον καρκίνο

Την πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης εδώ και λίγους μήνες, καθώς έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται στο νοσοκομείο και κάνει καθημερινά χημειοθεραπείες προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και να επιστρέψει υγιής στην καθημερινότητά του.

Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία τον ενθαρρύνουν και του δίνουν δύναμη να αντιμετωπίσει τον «αόρατο εχθρό». Ο Γιώργος Δασκαλάκης παλεύει σκληρά, όμως δεν το βάζει κάτω. Σε

καθημερινή βάση, μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του στα social media φωτογραφίες και τους ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του. Οι ευχές για περαστικά και τα μηνύματα στήριξης δεν έχουν τέλος.

Πριν από λίγες ώρες, ο Γιώργος Δασκαλάκης έκανε μια νέα ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ο τραγουδιστής κοιμάται, ξεκουράζοντας το σώμα του από τους πόνους τη χημειοθεραπείας, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

«Καλημέρα Αγάπες μου!!! Πολύχρωμα και Έντονα… Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς… Οι συναγωνιστές της μάχης με το Θηρίο γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ!!! Και να έχεις και ένα χεράκι πάνω στο κορμί σου να σε αγγίζει και να σε χαϊδεύει όπως κάνει το κοριτσάκι μου ο ΑΓΓΕΛΟΣ μου!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ», έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Κωστής Μαραβέγιας: Το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Τόνια Σωτηροπούλου -Ποιος έκανε το πρώτο βήμα;

 Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της -«Το μικρό θαυματάκι μας»

 My Style Rocks: Η επίσημη ανακοίνωση για τους κριτές και την πρεμιέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα