Συμβουλές και μυστικά που θα βάλουν όλο το σπίτι σας σε τάξη!

Βάλτε ξυλαράκια που θα βρείτε σε σούπερ μάρκετ σε ένα όμορφο ποτήρι ή βάζο και στερεώστε μέσα σε αυτά τα μαχαίρια σας.Τοποθετήστε γατζάκια μέσα στα ντουλάπια σας και κρεμάστε από αυτά φλιτζάνια για εξοικονόμηση χώρου.Βάλτε μια μαγνητική ράγα σε έναν από τους τοίχους του παιδικού δωματίου και στερεώστε σε αυτήν όλα τα αυτοκινητάκια του παιδιού σας.

Κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτιο… και τι δεν θα δίναμε για να είναι πάντα σε τάξη. Γίνεται, όμως; Φυσικά και γίνεται μιας και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να οργανώσετε την κάθε γωνιά του σπιτιού σας όσο μικρό κι αν είναι αυτό.

Δείτε τα υπέροχα, οικονομικά tips που σας δίνουμε αλλά και τις diy ιδέες που θα βάλουν σε τάξη ακόμα και το πιο ακατάστατο σπίτι.

Κουζίνα Για εξοικονόμηση χώρου και οργανωμένη αποθήκευση κρεμάστε από το ράφι του ψυγείου τα ανοιχτά σακουλάκια τροφίμων αφού τα έχετε πιάσει σε μια κρεμάστρα με πιαστράκια. Ιδανικές γι’αυτό είναι οι μικρές παιδικές πλαστικές κρεμάστρες.

Κρεμάστε τα τρόφιμά σας από τα ράφια του ψυγείου για να το οργανώσετε τέλεια.

Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχετε και με τα μεταλλικά κλιπ που θα βρείτε στα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε να τα έχετε μόνιμα στο ράφι του ψυγείου και να κρεμάτε οποιοδήποτε τρόφιμο είναι σε σακουλάκι.

Με τη βοήθεια μεταλλικών κλιπ μπορείτε να κρεμάτε όλα σας τα τρόφιμα που βρίσκονται μέσα σε σακουλάκια από αυτά.

Για να μην χρειάζεται κάθε φορά που θέλετε να πάρετε κάτι από το βάθος του ψυγείου ή ενός ντουλαπιού να βγάλετε τα πάντα έξω, μπορείτε να τοποθετήσετε τα τρόφιμα πάνω σε έναν περιστρεφόμενο δίσκο. Έτσι, όποτε θέλετε κάτι απλά θα γυρνάτε το δίσκο.

Με ένα γύρισμα του δίσκου μπορείτε να βρίσκετε ό,τι θέλετε.

Φτιάξτε τη δική σας βάση για τα μαχαίρια. Σε ένα ποτήρι – βάζο που σας αρέσει τοποθετήστε ξύλινα στικ που θα βρείτε στο σούπερ μάρκετ. Τοποθετείστε μέσα σε αυτά τα μαχαίρια σας.

Πάρτε ξύλινα στικ που θα βρείτε στο σούπερ μάρκετ και βάλτε μέσα σε αυτά τα μαχαίρια σας.

Εξοικονομήστε χώρο στο ντουλάπι τοποθετώντας αυτό το μεταλλικό ράφι που θα βρείτε σε πολυκαταστήματα στα είδη κουζίνας. Συρταρωτά το τοποθετείτε κάτω από το ήδη υπάρχον ράφι αποκτώντας έξτρα χώρο αποθήκευσης.

Βάλτε ένα συρταρωτό ράφι σε κάθε ντουλάπι σας για εξοικονόμηση χώρου.

Για να αποθηκεύσετε σωστά τα φλιτζάνια και τα πιατάκια σας χωρίς να πιάσουν πολύ χώρο στο ντουλάπι, μπορείτε στην πάνω πλευρά του ντουλαπιού να βιδώσετε μεταλλικά γαντζάκια. Κρεμάστε εκεί τα φλιτζάνια ή τις κούπες σας και εκμεταλλευτείτε το κενό που αφήνουν από κάτω για τα υπόλοιπα πράγματά σας.

Βάζοντας γατζάκια στα ντουλάπια σας μπορείτε να κρεμάσετε από αυτά τα φλιτζάνια σας.

Δείτε περισσότερο στο Spirossoulis.com

The post Συμβουλές και μυστικά που θα βάλουν όλο το σπίτι σας σε τάξη! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα