Τα 5 ωραιότερα βερνίκια νυχιών σύμφωνα με τους nail artists των αγαπημένων μας celebrities!

Οι celebrity nail artists έπιασαν και πάλι δουλειά. Και κατά την περίοδο της καραντίνας βέβαια δεν έμειναν άπραγοι. Αντιθέτως. Όλοι τους αν και έμειναν σπίτι φρόντισαν να μας ενημερώνουν για τις τάσεις ενώ ανέβαζαν video στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram με μυστικά και συμβουλές ώστε να φτιάχνετε τα νύχια μόνες σας. 

Παράλληλα θυμήθηκαν τα ωραιότερα looks που δημιούργησαν τους προηγούμενους μήνες στις διάσημες πελάτισσες τους και τα αποκάλυπταν με μια μικρή

δόση νοσταλγίας. Και τώρα που όλοι είναι και πάλι στη θέση τους και το φθινόπωρο πλησιάζει είπαν να μας ενημερώσουν για τις τάσεις και πιο συγκεκριμένα να μοιραστούν μαζί σας τα αγαπημένα τους βερνίκια νυχιών.

Εκείνα που θα κάνουν θραύση τους επόμενους μήνες και πρέπει να βρεθούν στο νεσεσέρ σας. Έχετε γίνει experts άλλωστε και δημιουργείτε τα ωραιότερα nail looks.

Δείτε στη συνέχεια τις επιλογές τους. Θα ξετρελαθείτε, είναι σίγουρο.

Η nail artist της Cardi B, Jenny Bui επιμένει πως ειδικά φέτος πρέπει να αποκτήσετε την τέλεια burgundy απόχρωση που σημαίνει το OPI Nail Lacquer, Malaga Wine.  “Λατρεύω τη συγκεκριμένη απόχρωση. Είναι ζεστή και cosy και ταυτόχρονα sexy” λέει η Bui.

Η Aia Walton είναι η nail artist που δημιούργησε τα looks στο show του Marc Jacobs για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2020 και προτείνει το χρυσό-καφέ Essie Nail Color, Cargo Cameo. “Είναι ένα ζεστό καφέ χρώμα με χρυσές πέρλες που μου θυμίζει τα μάτια ενός cheetah” υποστηρίζει η Walton και πρέπει να ομολογήσουμε πως έχει δίκιο.

Η Mimi D πάλι προτείνει το πολύ έντονο πορτοκαλί OPI Nail Lacquer, Have Your Panettone and Eat It Too αφού της θυμίζει τα φθινοπωρινά φύλλα.

Η Mei Kawajiri που επιμελείται τα νύχια της Emily Ratajkovski αγαπάει πολύ το Tom Ford Nail Lacquer, Bitter Bitch. Ένα ανοιχτό καφέ με μια κόκκινη υποψία στην απόχρωση.

Η Dawn Sterling, nail artist των Bella Hadid και Lizzo θεωρεί πως το ωραιότερο χρώμα για το φετινό φθινόπωρο είναι το πράσινο του δάσους και πιο συγκεκριμένα η απόχρωση Moss Def του Pear Nova.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το συγκλονιστικό eye make up look της Lucy Boynton -Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Τα ωραιότερα hairstyles για λεπτά και αδύναμα μαλλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα