Τα 5 προϊόντα που θα λατρέψετε με την πρώτη εφαρμογή

Υπάρχουν προϊόντα μακιγιάζ που λατρεύουμε με την πρώτη ματιά ή εφαρμογή. Δεν το ξέρουμε μέχρι να έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα, τα μάτια, τα χείλη ή τις βλεφαρίδες. Και μετά από αυτό ορκιζόμαστε στο όνομα τους. Σίγουρα σας έχει συμβεί. Και μάλιστα τα αγοράζετε πριν τελειώσει και τρέμετε στη σκέψη ότι θα καταργηθούν και πρέπει να βρείτε ένα νέο για να το αντικαταστήσετε.

Εμείς επιλέξαμε τα δικά μας αγαπημένα και είμαστε σίγουρες ότι αν τα δοκιμάσετε θα ξετρελαθείτε.

Too Faced Better Than Sex Mascara: Αρχικά μας εντυπωσίασε η ονομασία της. Στη συνέχεια και με την πρώτη κιόλας εφαρμογή

καταλάβαμε ότι θα μείνει για καιρό στο νεσεσέρ μας αφού χαρίζει τις ωραιότερες καμπύλες ever όπως επίσης, δυνατό χρώμα και όγκο.

It Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream Oil-Free Matte SPF 40: Ενυδατική φόρμουλα με χρώμα και δείκτη προστασίας. Ιδανική για τις μέρες που χρειάζεστε έξτρα κάλυψη, προστασία και λάμψη. Την απλώνετε με τα δάχτυλα.

Kat Von D Signature Brow Precision Pencil: Το μολύβι φρυδιών είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία μακιγιάζ. Κι αυτό γιατί η σωστή ένταση και το τέλειο σχήμα δημιουργούν την καλύτερη κορνίζα στο πρόσωπο. Το συγκεκριμένο είναι απαλό και με τη σωστή δόση χρώματος αφού δεν περιέχει υπερβολική ποσότητα κεριού στη σύνθεση του. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος σας ανήκει.

Fenty Beauty Flyliner: Είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο αδέξιες. Για όσες τρομοκρατούνται στην ιδέα του σωστού περιγράμματος. Έχει δυνατό χρώμα και την ωραιότερη μύτη ever αφού έχει την ελαστικότητα που πρέπει ώστε να πετύχετε με μία κίνηση το τέλειο winged liner.

Burt’s Bees All Aglow Lip& Cheek Stick: Ένα προϊόν για τα χείλη και τα ζυγωματικά που πρέπει να υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ σας. Χαρίζει υπέροχο χρώμα, λάμψη και δροσερή όψη. Δεν χρειάζεται πινέλο, μπορείτε να το απλώσετε με τα δάχτυλα ή απευθείας από τη συσκευασία.

Διαβάστε ακόμη:

Blush: Γνωρίζετε ποια είναι η κατάλληλη απόχρωση για εσάς;

Οι μάσκες μαλλιών που θα φτιάξετε με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα